Skip To Content
Značajke

Očekujte više

Ovo je nova Corsa Electric

Dizajn

Elegantna i profinjena
Nova Corsa ostavlja snažan dojam dizajnom koji naglašava preciznost njemačkog inženjeringa. Atraktivnom prednjom stranom i upečatljivom siluetom, nova Corsa privlačna je iz svakog kuta.  
Luksuzan osjećaj
Uđite u unutrašnjost koja ostavlja trenutačni dojam preciznošću izrade, sofisticiranim detaljima i visoko kvalitetnim premium materijalima. Sportska ploča s instrumentima usmjerena prema vozaču, baš kao kod automobila s velikom osobnošću, odmah budi želju za novim putovanjem.  
Naplatci

Ako je veličina bitna, onda su 16" ili 17" aluminijski naplatci1 atraktivnog dizajna sjajan izbor. Želite dodati kontrastnu boju? Ekskluzivni 17" naplatci od lake legure u crnoj/srebrnoj boji stvaraju predivan kontrast, a usto su lagani i aerodinamični te povećavaju učinkovitost.

 

1Uz nadoplatu.

 
Opcije krova

Koji je vaš stil? Moderno obojeni krov1 dodaje crnu ili bijelu boju vašim omiljenim bojama karoserije. Odaberite panoramski krovni prozor1 za svjetliju unutrašnjost svoje Corse.

 

1Uz nadoplatu.

 

Sigurnost i inovacije

Intelli-Lux Matrix LED

Vidite i budite viđeni. Prvijenac u klasi, prednja svjetla Intelli-Lux LED® Matrix1 osiguravaju vidljivost dugih svjetala bez ometanja drugih vozača. Uživajte u izvrsnom svjetlu u svim situacijama.

 

1Uz nadoplatu.

 
Automatski tempomat
Automatski tempomat1 omogućuje vam iskustvo vožnje bez stresa. Automatski ubrzava ili usporava i pomaže vam održati siguran razmak od vozila ispred vas u svakom trenutku. 

1Uz nadoplatu. Aktivacija moguća pri brzinama od 30 km/h do 180 km/h.

2Opelovi sustavi pomoći vozaču namijenjeni su za pružanje pomoći vozaču u okviru ograničenja sustava. Odgovornost za vožnju ostaje na vozaču.

Pomoć za ostanak u traku i upozorenje na izlazak iz traka
Uživajte u višoj razini sigurnosti i budnosti tijekom vožnje. Pomoć za ostanak u traku (LKA)1,3  aktivno reagira na opasnu vožnju laganim zakretanjem upravljača i vraćanjem vozila u svoj trak. Upozorenje na izlazak iz traka (LDP) upozorava vas na nenamjerni prelazak preko crte. 

 Kao rezultat, oba sustava pomažu spriječiti fatalne nesreće uzrokovane umorom ili dekoncentracijom.

 

1Uz nadoplatu

2Tijekom korištenja ruke moraju ostati na upravljaču.

3Opelovi sustavi pomoći vozaču namijenjeni su za pružanje pomoći vozaču u okviru ograničenja sustava. Odgovornost za vožnju ostaje na vozaču.

Digitalni sklop instrumenata

Uživajte u intuitivnom i jednostavnom sustavu za informiranje i zabavu i ostanite fokusirani na cestu pred sobom. Potpuno digitalni sklop instrumenata1 prikazuje informacije o brzini, navigaciji i više, točno tamo gdje treba – ravno pred očima.

 

1Uz nadoplatu.

 
180° panoramska kamera za pregled straga

Vožnja unatrag upravo je postala sigurnija i lakša, osobito u gradu i uskim parkirnim mjestima. Panoramska kamera s pregledom straga1 pruža gornji pregled područja iza vaše Corse-e s prikazom od 180°. Profesionalno parkiranje svladano u tren oka.

 

1Uz nadoplatu.

 
Napredna pomoć pri parkiranju
Više nikad ne parkirajte sami. Napredna pomoć pri parkiranju1 detektira parkirališna mjesta i upravlja upravljačem vozila. Vi trebate samo ubrzavati i kočiti. Može li parkiranje biti jednostavnije? (Smiješno pitanje.) 

1Uz nadoplatu. 

2Opelovi sustavi pomoći vozaču namijenjeni su za pružanje pomoći vozaču u okviru ograničenja sustava. Odgovornost za vožnju ostaje na vozaču.

Premium udobnost

Grijana sjedala i upravljač

Sjedala s tri razine grijanja1 razmazit će vas i vašeg suvozača, a grijani upravljač1 pobrinut će se za vaše ruke. Kad se jednom smjestite u sjedalo, više jednostavno ne želite ustati.

 

1 Uz nadoplatu.

 
Kožna sjedala1

Uživajte u vrhunskoj udobnosti na svakom putovanju zahvaljujući kožnim sjedalima Corse-e, podesivima za vozača i suvozača. Suvozačko sjedalo ima ISOFIX priključke s klik-mehanizmom za jednostavnu ugradnju dječje sjedalice.

 

Uz nadoplatu.

 
Prtljažni prostor
Imate puno prtljage? Nikakav problem za prtljažnik zapremnine 267 litara. Trebate prevesti još nešto? Preklopite stražnja sjedala i povećajte prtljažni prostor. Ovo je pravi trenutak za velike planove s vašom Corsom-e. 

Povezivanje

Navigacija

Vaše sljedeće odredište udaljeno je samo jedan dodir gumba. Birajte između sustava Multimedia Navi Pro s 10" zaslonom¹ i sustava Multimedia Navi sa 7" zaslonom1. Samo ciljajte daleko i krenite kamo god poželite.

 

1Uz nadoplatu.

 
Infotainment
Osjećajte se slobodno i baš dobro. Dodirni zaslon, Apple CarPlay™ 1,3 i Android Auto™ 2,3 . Sustavi za informiranje i zabavu 4 u novoj Corsi-e pružaju vam potpunu slobodu komuniciranja i zabave, uključujući glasovno upravljanje i Bluetooth® 5  audiostreaming. 

1Apple CarPlay i Apple Sirizaštićeni su znakovi tvrtke Apple Inc., registrirani u SAD-u i drugim zemljama.

2Android Auto je zaštićeni znak tvrtke Google Inc.

3Kompatibilnost i određene funkcije mogu se razlikovati od navedenog ovisno o vrsti uređaja i inačici operativnog sustava. Kompatibilnost svojeg uređaja provjerite na www.apple.com ili www.android.com ili kod ovlaštenog Opel partnera.

4Uz nadoplatu.

5Bluetooth® je registrirani zaštićeni znak tvrtke Bluetooth SIG inc. 

Bežično punjenje

Napunite svoj pametni telefon bez kabela1. Stavite svoj pametni telefon kao i obično u pretinac i ostanite povezani sa svojim prijateljima.

 

1Uz nadoplatu. Može zahtijevati dodatak za pametni telefon.

 
OpelConnect usluge1
'Pametna ponuda usluga s novom razinom sigurnosti i podrške omogućuje vam da ostanete povezani na putu – i kad vozite na električni pogon. 
  • Osjećaj sigurnosti: Hitni poziv, poziv u slučaju kvara i informacije o statusu vozila.
  • Praktičnost: Daljinske funkcije za brave na vratima, trubu i svjetla, otvaranje i pokretanje pomoću pametnog uređaja. Naše dodatne usluge za električna vozila: e-daljinska kontrola, planiranje putovanja i propusnica za punjenje – držimo vas u pogonu!
  • Pametna vožnja: Uživajte u opuštenoj vožnji zahvaljujući navigaciji uživo i upravljanju putovanjem.

 

Dostupnost usluga OpelConnect razlikuje se ovisno o zemlji i vozilu. Usluge zahtijevaju pretplatu/naknadu i ovise o pokrivenosti i dostupnosti mobilne mreže.

Dodatna oprema Opel+

Zadovoljava vaše individualne potrebe

Istaknite se pomoću originalnih Opel dodataka i iskoristite svoje vozilo na najbolji način. Dizajnirani i testirani za vaš Opel.

Slike se mogu razlikovati od proizvoda u prodaji.

Što je sljedeće?