Skip To Content
Pregled

Corsa Electric

Otkrijte novu, 100 % električnu Corsu Electric – njemački gradski automobil spreman za budućnost, s impresivnim dosegom, brzim punjenjem i gotovo nečujan pri maksimalnoj snazi

Jednostavno električan

Njemački gradski automobil spreman za budućnost. 100 % električan

Doseg od 359 km

Nova Corsa Electric omogućuje vam impresivan doseg od 359 km (WLTP)1 bez ponovnog punjenja. Uz nekoliko trikova kao što su brzina, osobni stil vožnje i grijanje, lako ćete povećati doseg svoje Corse Electric.

 

1 Potrošnja električne energije Opel Corse Electric (prosječna) 16,8 – 16,5 kWh/100 km; emisija CO₂ 0 g/km; doseg (prosječno) 337 km do 359 km (ovisno o dodatnoj opremi). Podaci o dosegu i potrošnji električne energije u skladu su s ispitnim postupkom WLTP, koji je osnova za homologaciju tipa novih vozila od 1. rujna 2018. Podaci se mogu razlikovati ovisno o stvarnim uvjetima korištenja i različitim faktorima kao što su: brzina, toplinska udobnost u vozilu, stil vožnje i vanjska temperatura. Vrijeme punjenja ovisi osobito o snazi punjača u vozilu, kabelu za punjenje te vrsti i snazi korištene stanice za punjenje. Za više informacija obratite se ovlaštenom Opel partneru.

 
Saznajte kako povećati doseg
Napunjenost do 80 % u samo 30 minuta

Brzo i lako: Napunite bateriju svoje Corse Electric do 80 % za samo 30 minuta1. Uživajte u Opelovoj svestranoj strategiji punjenja koja vam omogućuje fleksibilnost i na svakodnevnim i na duljim putovanjima. Saznajte više ovdje.

 

1 Teoretska vrijednost, izračunata na osnovu WLTP** dosega od 359 km. Na brzom DC punjaču (100 kW). Odražava punjenje prazne baterije. Trajanje punjenja ovisi o vrsti i snazi stanice za punjenje, vanjskoj temperaturi na mjestu punjenja i temperaturi baterije.

 
Otkrijte dodatnu opremu za punjenje Saznajte više o mogućnostima punjenja
Električni pogon se isplati
Ima još opipljivih razloga za prelazak na električni pogon: Iskoristite prednosti niskih ukupnih operativnih troškova zahvaljujući državnim poticajima i jeftinijim servisima! 
Saznajte više
Provjerite doseg vaše Corse Electric
Podaci se mogu razlikovati ovisno o stvarnim uvjetima korištenja i različitim faktorima kao što su: brzina, toplinska udobnost u vozilu, stil vožnje i vanjska temperatura.

Prilagodite svoju Corsu Electric

Vodeće značajke u klasi sveobuhvatna podrška

Modeli

Corsa Electric Edition

Ulazni model. Jednostavno električna.

 • Automatski klima-uređaj
 • Paket Sight & Light uklj. automatska svjetla i brisače
 • Elektrokromatski retrovizor
 • Automatsko kočenje u gradu u slučaju opasnosti, utemeljeno na radaru (noć i bicikli)
 • Pokretanje bez ključa i električna parkirna kočnica

Corsa Electric GS

Jednostavno električna.

 • Baterija od 50 kWh i elektromotor od 100 kW
 • e oznake na B stupu i poklopcu prtljažnika
 • 17" aluminijski naplatak
 • OpelConnect telematika uklj. uslugu hitnog poziva i daljinske funkcije za električna vozila
 • 7" Multimedia Radio s Bluetooth® vezom, sustavom DAB, USB-om i projiciranjem telefona, 6 zvučnika
 • Zimski paket

Corsa Electric Elegance

Vrhunski opremljena. Jednostavno električna.

 • 16" aluminijski naplatak
 • Kromirani detalji vanjštine i unutrašnjosti
 • Potpuno digitalni instrumenti
 • Kožni upravljač s ravnim donjim dijelom, podesiv po visini i dubini

Vodeće značajke u klasi

Savršena ugrađena baterija
Baterija Corse Electric ugrađena je ispod prednjeg i stražnjeg reda sjedala. Na taj način osiguran je maksimalan kapacitet prtljažnika. Kao i nisko težište za još bolju dinamiku vožnje. 
Sportske performanse
Kada je riječ o užitku vožnje, nova Corsa Electric je među predvodnicima: 0 – 100 km/h za 8,1 sekundu bez potrebe za odabirom pravog omjera prijenosa i uz trenutačni moment. Potpuno nova vrsta zadovoljstva u vožnji. 
Minimum buke, maksimum snage
Onečišćenje je i pitanje buke. Zato i uživate u tihoj novoj Corsi Electric. S bešumnim električnim motorom aktivno pridonosite smanjenju emisija buke i opuštenijoj vožnji. 
Načini vožnje

Performanse, ekonomičnost ili pomalo od oboje, Corsa Electric ima način vožnje za svaki stil:

 

 • Sportski način pruža maksimalno uzbudljivu i aktivnu vožnju uz vrhunski okretni moment, sportski odziv ubrzanja i posebnu dinamičnu kalibraciju upravljanja.
 • Eko način pomaže vam povećati doseg vožnje ograničavajući određene aspekte performansi vozila (moment, ubrzanje) uz istovremenu optimizaciju potrošača energije u vozilu (grijanja, klimatizacije).
 • Normalni način pruža finu ravnotežu performansi i učinkovitosti.
 
Regenerativno kočenje
Corsa Electric koristi sustav regenerativnog kočenja koji obnavlja energiju koja bi se inače izgubila pri kočenju i koristi je za još veći doseg. Čim maknete nogu s gasa, sustav počne ponovno puniti bateriju. 
Nadzor podataka o vozilu
Corsa Electric omogućuje vam informacije i kontrolu. Nadzor podataka o vozilu pruža vozaču jednostavan i intuitivan pregled uvjeta vožnje i potrošnje energije kako bi se osigurala maksimalna učinkovitost i doseg. 

Opel usluge za električna vozila

Od opcija punjenja do usluga mobilnosti, Opel usluge za električna vozila omogućuju ugodan i bezbrižan ulazak u svijet e-mobilnosti.

Želite otkriti još više?