Skip To Content
Dog friendly saloni

Opelovi dog friendly saloni u hrvatskoj

  • Pilot projekt Opela Hrvatska u suradnji s udrugom Prijatelji životinja
  • Potpuna briga za kupce u salonima koji sada uz lounge zonu s wifi pristupom i dječjim kutkom nude i dog friendly zonu
Opel se prvi u Hrvatskoj odlučio automobilski salon učiniti prijateljskim za pse i time poslati humanu poruku o važnosti brige za životinje. Kako bi vlasnicima pasa osigurao što ugodniji boravak u salonima, uz podršku udruge Prijatelji životinja iz Zagreba, pokrenuli smo projekt dog friendly auto salona u kojima se mogu pronaći i edukativne brošure sa savjetima kako biti odgovoran skrbnik životinje te kako se ophoditi i ispravno postupati prema kućnim ljubimcima.

Za lokaciju prvog dog friendly Opel salona odabran je PSC Zagreb na Slavonskoj aveniji čiji je unutarnji i vanjski prostor pomno redizajniran i opremljen kako bi potpuno bio prilagođen potrebama četveronožnih ljubimaca. Pseće poslastice, posudice za vodu, pseći poligon, igračke, četke te ostali popratni pribor za ljubimce samo su neki od sadržaja koji će razveseliti svakog ljubimca i njegovog vlasnika kada dođu u salon. Salon je otvoren za posjetitelje 17. rujna 2015., a kum je bio Ivan Dečak iz grupe Vatra.

Osim PSC Zagreba na Slavonskoj aveniji bb, Opelove dog friendly auto salone možete pronaći i na sljedećim lokacijama:

Autowill (Zagrebačka avenija 100, Zagreb)
PSC Primorje (Martinkovac 143, Rijeka)
PSC Osijek (Ulica Sv. L. B. Mandića 113, Osijek)
PSC Dalmacija (Put Mostina 12a, Split)
Auto Šatrak (Bjelovarska cesta 18, Koprivnica i Vukovarska cesta 2, Virovitica)
Auto kuća Kozina (Mokrice 180b, Oroslavje)

Osim slanja humane poruke o važnosti brige za životinje s naglaskom na pse, otvaranjem dog friendly auto salona, želimo omogućiti vlasnicima pasa da ne brinu o tome kome će povjeriti svojega mezimca kada odlaze na servis automobila jer u gore navedene salone od sada možete doći i u pratnji kućnoga ljubimca. Uz dog friendly zonu, u Opel salonima odavno se nalaze lounge zone s wifi pristupom za vlasnike vozila i korisnike servisa u sklopu kojih se mogu pročitati novine i popiti kava, a tu je i kutak za djecu gdje se djeca bezbrižno zabavljaju raznovrsnim sadržajima na radost njihovih roditelja kojima je tako omogućeno nesmetano rješavanje problematike vozila.