Request Quote

ZATRAŽITE PONUDU.

1. Izaberite svoje vozilo
2. Izaberite svog ovlaštenog partnera
         
       
3. Unesite svoje kontakt podatke
4. Kratka izjava

Vaše će osobne podatke obrađivati tvrtka WAE CEE Kft. (Szabadság út 117, 2040 Budaörs, Mađarska) sa svojom tvrtkom-kćeri WAE C d.o.o. (Damira Tomljanovića - Gavrana 15, 10020 Zagreb, Hrvatska) i Opel Automobile GmbH (Bahnhofsplatz, 65423 Rüsselsheim am Main, Njemačka) kao voditelji obrade kao što je opisano u Izjavi o zaštiti privatnosti, gdje također možete saznati više o svojim pravima koja se tiču zaštite privatnosti i naše podatke za kontakt.

Ostanimo u kontaktu!

Želim primati daljnje informacije o vašim proizvodima i uslugama putem

i odabirom barem jednog od ovih kanala pristajem da WAE CEE Kft. (Szabadság út 117, 2040 Budaörs, Mađarska) sa svojom tvrtkom-kćeri WAE C d.o.o. (Damira Tomljanovića - Gavrana 15, 10020 Zagreb, Hrvatska) i Opel Automobile GmbH (Bahnhofsplatz, 65423 Rüsselsheim am Main, Njemačka) obrađuju moje osobne podatke u svrhe marketinga, identifikacije i prepoznavanja, kao što je opisano u Izjavi o privoli.

Imam pravo u bilo kojem trenutku povući privolu (više detalja potražite ovdje). Povlačenje privole ne utječe na zakonitost obrade koja se temeljila na privoli prije nego što je ona povučena.

 

Molimo vas da ispravite označena polja

Vaš upit je uspješno poslan odabranom Opel partneru, koji će vas uskoro kontaktirati.  Srdačan pozdrav. Vaš Opel tim.

Vaš odabrani Opel partner
Telefon:
Posjetite web stranicu Opel partnera
E-mail:
Dodatni zahtjev

Zahtijev za testnom vožnjom uspiješno poslan