Opel usluge za električna vozila

JEDNOSTAVNO ELEKTRIČAN: E-MOBILNOST NA LAK NAČIN.

Možda vam se prelazak na električni automobil čini kompliciranim i zbunjujućim. No, ne mora biti tako. Pojednostavnili smo iskustvo posjedovanja i punjenje električnih automobila učinili lakim kao što je punjenje pametnih telefona. Opel usluge za električna vozila* pomažu vam da krenete i ostanete u pokretu.  * Sve usluge trebale bi biti dostupne tijekom 2019.

OPEL USLUGE ZA ELEKTRIČNA VOZILA.

PUNJENJE.

Bilo da svoje električno vozilo punite kod kuće ili na putu, Opelova svestrana strategija punjenja omogućuje vam fleksibilnost. I za svakodnevne vožnje i za duga putovanja.
PRIVATNO PUNJENJE.
Imamo široku ponudu rješenja za punjenje kod kuće i u uredu.
 
SAZNAJTE VIŠE

USLUGE MOBILNOSTI.

Opelove usluge mobilnosti osiguravaju vam stalnu mobilnost – pomažu vam unaprijed isplanirati put i pružaju vam pomoć dok ste u pokretu.

UPRAVLJANJE AUTOMOBILOM.

Izvucite najviše iz svojeg električnog automobila i u vožnji i inače. Savjetovanje o e-mobilnosti daje vam savjete za povećanje dosega automobila dok ste u pokretu. Daljinske funkcije omogućuju vam kontrolu svega, od punjenja baterije do temperature u unutrašnjosti. Sve to putem vašeg pametnog telefona.
SAVJETOVANJE O E-MOBILNOSTI.
Osim što vam pokazuje kako povećati doseg i uštedjeti novac u realnom vremenu, savjetovanje o e-mobilnosti pokazuje vam i kako dobro vam ide u usporedbi s drugim korisnicima.
 
SAZNAJTE VIŠE
DALJINSKE FUNKCIJE.
Želite promijeniti plan punjenja baterije, zagrijati ili rashladiti automobil? Možete pomoću svojeg pametnog telefona!
 
SAZNAJTE VIŠE

PREGLEDI I JAMSTVO.

Opel FlexCare je praktičan program koji ima sve za uživanje u bezbrižnoj vožnji. Nudimo pakete koji uključuju pomoć na cesti, produljeno jamstvo i servisiranje vozila, skrojene prema vašim potrebama i specifikacijama vašeg električnog vozila.
UGOVORI O SERVISIRANJU ELEKTRIČNOG VOZILA.
Dobre vijesti: električna vozila imaju manje pokretnih dijelova motora od vozila s toplinskim motorima, što znači manje troškove servisiranja. Opel FlexCare ugovori o servisiranju osiguravaju stručnu uslugu posebno za e-vozila te iznimnu vrijednost.
 
JAMSTVO NA BATERIJU.
Sva naša električna vozila imaju osmogodišnje jamstvo na bateriju, ili do 160.000 prijeđenih kilometara, za najmanje 70 % prvotnog kapaciteta punjenja nakon tog razdoblja ili kilometraže. Dobivate i certifikat o kapacitetu baterije kojim se potvrđuje kapacitet punjenja baterije vašeg vozila i olakšava preprodaja vozila.
 

PODRŠKA KUPCIMA.

Opel pozivni centar i usluge pomoći na cesti pružaju vlasnicima električnih vozila istu razinu sigurnosti koju vlasnici Opel vozila uvijek imaju. Kojim god dijelom Europe putujete svojim električnim vozilom, možete biti mirni jer uvijek smo tu za vas.
POZIVNI CENTAR ZA ELEKTRIČNA VOZILA.
Naši pozivni centri namijenjeni su posebno vlasnicima baterijskih električnih vozila (BEV) i plug-in hibridnih električnih vozila (PHEV). Posebno obučeno osoblje pruža tehničku podršku i savjete o lokacijama punionica, servisiranju i održavanju.
 
POMOĆ NA CESTI 24/7.
Pomoć na cesti dostupna je 24 sata na dan, sedam dana u tjednu u svim sudjelujućim europskim zemljama (popis zemalja pogledajte ovdje). Usluga uključuje identifikaciju ovlaštenih partnera grupe PSA opremljenih punionicama i, u slučaju kvara, uslugu vuče samo do ovlaštenih partnera.