Skip To Content
Upravni odbor

Upravni odbor

Ljudi koji čine naš upravni odbor

Florian Huettl

CEO, Opel Automobile GmbH

 

Florian Huettl je glavni izvršni direktor (CEO) društva Opel Automobile GmbH. Na čelu je ove poznate marke automobila sa sjedištem u Rüsselsheimu od lipnja 2022. Prije trenutne uloge, Huettl je bio voditelj prodaje i marketinga za Opel/Vauxhall i član Izvršnog odbora društva Opel Automobile GmbH.

 

Huettl je također član tima najviših rukovoditelja društva Stellantis i izravno odgovara izvršnom direktoru Stellantisa Carlosu Tavaresu.

 

Tijekom svoje karijere Huettl je obnašao različite rukovodeće funkcije u automobilskoj industriji kao dio društva Stellantis i Renault Grupe. Tijekom posljednjih 20 godina stekao je bogato međunarodno iskustvo u Ujedinjenom Kraljevstvu, Francuskoj, Švicarskoj i Rusiji. Huettl je završio studij međunarodnog poslovanja na sveučilištu primijenjenih znanosti Fachhochschule der Wirtschaft u Bergischu Gladbachu u Njemačkoj.

Ralph Wangemann

Glavni direktor za ljudske potencijale i direktor za rad za Opel Automobile GmbH

 

Ralph Wangemann glavni je direktor za ljudske potencijale i direktor za rad za Opel Automobile GmbH od siječnja 2019.

 

Wangemann je svoju karijeru započeo u društvu General Motors / Opel 1998., gdje je radio u uredu za ljudske potencijale odjela za poslijeprodaju. Nakon toga je imao razne upraviteljske položaje u odjelima za ljudske potencijale u Njemačkoj i Austriji. Nedavno je bio zamjenik direktora ljudskih potencijala i radnih odnosa društva Opel/Vauxhall Njemačka.

 

Ralph Wangemann rođen je 2. travnja 1970. i studirao je pravo na sveučilištu Julius Maximilians u Würzburgu.

Saznajte više