Skip To Content
Naručivanje na servis

Servisni zahtjev

Dovršite svoj profil
Odaberite svog zastupnika
         
       
Odredite svoje vozilo

Željeni datum predaje vozila na servis

Željeni datum podizanja vozila

Odredite vrstu servisa
800 znakova slobodno od maksimalnih 800

1 moguća dodatna naplata

Kratka izjava

Vaše će osobne podatke obrađivati tvrtka WAE CEE Kft. (Szabadság út 117, 2040 Budaörs, Mađarska) sa svojom tvrtkom-kćeri WAE C d.o.o. (Damira Tomljanovića - Gavrana 15, 10020 Zagreb, Hrvatska) i Opel Automobile GmbH (Bahnhofsplatz, 65423 Rüsselsheim am Main, Njemačka) kao voditelji obrade kao što je opisano u Izjavi o zaštiti privatnosti, gdje također možete saznati više o svojim pravima koja se tiču zaštite privatnosti i naše podatke za kontakt.

Ostanimo u kontaktu!

Želim primati daljnje informacije o vašim proizvodima i uslugama putem

i odabirom barem jednog od ovih kanala pristajem da WAE CEE Kft. (Szabadság út 117, 2040 Budaörs, Mađarska) sa svojom tvrtkom-kćeri WAE C d.o.o. (Damira Tomljanovića - Gavrana 15, 10020 Zagreb, Hrvatska) i Opel Automobile GmbH (Bahnhofsplatz, 65423 Rüsselsheim am Main, Njemačka) obrađuju moje osobne podatke u svrhe marketinga, identifikacije i prepoznavanja, kao što je opisano u Izjavi o privoli.

Imam pravo u bilo kojem trenutku povući privolu (više detalja potražite ovdje). Povlačenje privole ne utječe na zakonitost obrade koja se temeljila na privoli prije nego što je ona povučena.

Molimo Vas da unesete/ispravite označena polja


{form-fp-first-name} {form-fp-last-name}, primili smo vaš Online servisni zahtjev i bit ćete ubrzo kontaktirani.

Već ste posjetili myOpelService? Sa unešenim podacima možete se ulogirati na naš novi online portal. Jednostavno kliknite na ovaj link i odaberite lozinku. Ne može biti jednostavnije!

Pridružite nam se na myOpelService, primajte svakodnevno zanimljive informacije, ponude te pregledavajte zanimljive sadržaje.

Vaš odabrani Opel partner