Skip To Content
Naručivanje na servis

Servisni zahtjev

Poštovani,

Opel lokacije Rudman Sisak (prodaja i servis) i Rudman Karlovac (servis) od 01.07.2024 više nisu ovlašteni Opel partneri, te vas molimo da  potražite novog najbližeg ovlaštenog Opel partnera.

Hvala na razumijevanju.

Vaš Opel tim.

UNESI SVOJE KONTAKT PODATKE
IZABERI SVOG OPEL PARTNERA
         
       
UNESI PODATKE O VOZILU

* VIN (17-znamenkasti identifikacijski broj vozila) možete pronaći:

> u prometnoj dozvoli pod točkom "E",

> s vanjske strane u kutu donjeg dijela vjetrobranskog stakla na strani vozača,

> na naljepnici sa specifikacijom vozila, obično na B stupu vozila.

ODABERI TIP SERVISA
800 znakova slobodno od maksimalnih 800
Kratka izjava

Vaše će osobne podatke obrađivati tvrtka AW OPL Distribution Kft  (Szabadság út 117, 2040 Budaörs, Mađarska) sa svojom tvrtkom-kćeri AW CRO Distribution d.o.o (Damira Tomljanovića - Gavrana 15, 10020 Zagreb, Hrvatska) i Opel Automobile GmbH (Bahnhofsplatz, 65423 Rüsselsheim am Main, Njemačka) kao voditelji obrade kao što je opisano u Izjavi o zaštiti privatnosti, gdje također možete saznati više o svojim pravima koja se tiču zaštite privatnosti i naše podatke za kontakt.

Ostanimo u kontaktu (nije obavezno), ako već niste u bazi podataka kupaca AW OPL Distribution Kft , AW CRO Distribution d.o.o, odabranog Opel partnera i Opel Automobile GmbH.

Želim primati daljnje informacije o vašim proizvodima i uslugama putem

i odabirom barem jednog od ovih kanala pristajem da AW OPL Distribution Kft  (Szabadság út 117, 2040 Budaörs, Mađarska) sa svojom tvrtkom-kćeri AW CRO Distribution d.o.o (Damira Tomljanovića - Gavrana 15, 10020 Zagreb, Hrvatska) i Opel Automobile GmbH (Bahnhofsplatz, 65423 Rüsselsheim am Main, Njemačka) obrađuju moje osobne podatke u svrhe marketinga, identifikacije i prepoznavanja, kao što je opisano u Izjavi o privoli.

Imam pravo u bilo kojem trenutku povući privolu (više detalja potražite ovdje). Povlačenje privole ne utječe na zakonitost obrade koja se temeljila na privoli prije nego što je ona povučena.

Molimo Vas da unesete/ispravite označena polja


{form-fp-first-name} {form-fp-last-name}, primili smo vaš Online servisni zahtjev i bit ćete ubrzo kontaktirani.

Već ste posjetili myOpelService? Sa unešenim podacima možete se ulogirati na naš novi online portal. Jednostavno kliknite na ovaj link i odaberite lozinku. Ne može biti jednostavnije!

Pridružite nam se na myOpelService, primajte svakodnevno zanimljive informacije, ponude te pregledavajte zanimljive sadržaje.

Vaš odabrani Opel partner