Pregled

Novi Combo-e Cargo savršen je spoj Opelove poslovne pronicljivosti i precizne mehanike i predstavlja potpuno električno gospodarsko vozilo uz maksimalnu učinkovitost i beskompromisnu e-mobilnost. Čak i s njegovim kompaktnim profilom, Combo-e Cargo ima dosta dobru korisnu nosivost do 4,4 m³ uz izvanredne značajke upravljanja teretom kao što je sustav postavljanja tereta Flex Cargo.

SVE ŠTO VAM TREBA ZA USPJEŠNO POSLOVANJE.

UNUTRAŠNJOST.

SPOJ PROSTORA I TEHNOLOGIJE
Combo-e Cargo u potpunosti je dizajniran uz imperativ gospodarske izvedbe. Bilo da ste za upravljačem i uživate u učinkovitostima koje nude sklop za informiranje vozača i digitalni zaslon e-sustava za informiranje i zabavu ili uspijevate bolje raditi s vodećim prostorom za teret u ovoj klasi vozila, Combo-e Cargo ima rješenje za svaki problem. Combo-e Cargo svestrano je i kompaktno vozilo, najsuvremeniji mobilni ured za rad u pokretu koji nudi povezivanje i poslovne značajke za osnaživanje vašeg poslovanja u kojem god smjeru krenuli.

ELEKTRIČNO ISKUSTVO.

OBJEDINJUJE SVE
Osnažite svoje poslovanje uz potpuni gospodarski pristup metropolitanskim i stambenim područjima bez ograničenja u pogledu emisija. Prevozite što trebate i kada trebate, zahvaljujući gotovo posve tihom radu električnog motora. Smanjite porezno opterećenje vašeg poslovanja u pogledu ograničenja emisija ugljikova dioksida, okoliša i vozila dok uživate u značajno smanjenim troškovima održavanja i rada.

SPOSOBNOST.

Posao uz udobnost.

Nadogradite svoje poslovanje s ukupno 275 km električnog dosega i baterijom sljedeće generacije koja se može brzo napuniti do 80 % kapaciteta u malo više od 30 minuta. Zahvaljujući opuštajućoj urbanoj mobilnosti tihog i uglađenog pogonskog agregata uz trenutačni okretni moment i maksimalnu brzinu od 130 km/h, Combo-e Cargo podjednako je udoban, sposoban i ugodan za vožnju gradskim ulicama i autocestama.

 

Potrošnja električne energije za Combo-e Cargo (prosječna) iznosi 17,5 - 19,4 kWh/100 km; emisija CO₂ iznosi 0 g/km; doseg (prosječni) do 275 km (ovisno o dodatnoj opremi).***

VODEĆE ZNAČAJKE U KLASI.

BOLJA BATERIJA
Zahvaljujući tehnologiji nove generacije Combo-e Cargo spreman je odvesti vaše poslovanje još dalje. Paket tehnologija za obnovu energije, kao što je regenerativno kočenje, omogućuje maksimalnu učinkovitost i minimalne operativne troškove. Svako Opelovo električno vozilo isporučuje se s jamstvom od 8 godina ili do 160 000 prijeđenih kilometara za 70 % kapaciteta punjenja.
 
BEZ BUKE
Combo-e Cargo nije osmišljen samo kako bi vam omogućio neometano poslovanje, već čini svako putovanje jednako glatkim. Gotovo potpuno tihi električni motor znači da je Combo-e Cargo potpuno bez štetnih emisija – i onih od buke, kao i onih od ispušnih plinova. Zvučna izolacija kabine u međuvremenu osigurava opušteno i ugodno iskustvo vožnje.
 
NAČINI VOŽNJE
Opel zna da je korištenje odgovarajućeg alata ključno za uspješnost poslovanja. Stoga vam izbornik načina vožnje za Combo-e Cargo omogućuje još veću kontrolu nad upravljanjem vozilom, dosegom i operativnim troškovima. Vozač može odabrati POWER za maksimalnu izvedbu i udobnost s velikim opterećenjima, NORMAL za vožnju u kojoj je održan balans između učinkovitosti i izvedbe i ECO za maksimalan doseg i energetsku učinkovitost.
 
NAPUNITE DO 80 % U SAMO 30 MINUTA
Combo-e Cargo ima bateriju s 18 modula s ćelijama visoke energetske gustoće i snage 50 kWh koja se napuni od nule do 80 % maksimalnog dosega u samo 30 minuta na javnoj brzoj punionici s istosmjernom strujom. Vrijeme punjenja ovisi o vrsti i kapacitetu punionice, temperaturi okoline i baterije i vrsti priključnog kabela. Za više informacija obratite se ovlaštenom Opel partneru.
 
NADZOR PODATAKA O VOZILU
Sofisticirani senzori i sustavi za nadzor podataka o vozilu ugrađeni u novi Combo-e Cargo pružaju vam detaljni pregled s predviđanjem uvjeta vožnje, dosega i energije.
 
NISKI OPERATIVNI TROŠKOVI
Sve veća zabrinutost zbog kvalitete zraka u gradovima, kao i sve više zona bez emisija, dovode do sve veće svijesti o nužnosti električnih gospodarskih vozila za rentabilnost poslovanja. Combo-e Cargo znači slobodu od promjenjivih cijena goriva i visokih poreza na vozila te iznimno konkurentne operativne troškove i državne poticaje.
 
DOSEG DO 275 km1

Iako dijeli istu pouzdanu i robusnu platformu s verzijama na dizelski i benzinski pogon te istu veliku korisnu nosivost od 4,4 m3, napredni električni pogonski agregat znači da Combo-e Cargo i dalje omogućuje vožnju bez emisija, velikog dosega i bez buke. Zahvaljujući maksimalnom dosegu do 275 km, Combo-e Cargo spreman je prijeći svaku udaljenost.  

 

 1Potrošnja električne energije za Combo-e Cargo (prosječna) iznosi 17,5 - 19,4 kWh/100 km; emisija CO₂ iznosi 0 g/km; doseg (prosječni) do 275 km (ovisno o dodatnoj opremi).

 

 

OPEL USLUGE ZA ELEKTRIČNA VOZILA

Od opcija punjenja do usluga mobilnosti, Opel usluge za električna vozila omogućuju ugodan i bezbrižan ulazak u svijet e-mobilnosti.

FLEXCARE.