Svestranost
Suvozačka klupa

Smjestite čak troje putnika u prvi red zahvaljujući suvozačkoj klupi1. Potpuno je preklopite kako biste dobili dodatni prostor za utovar ili je pretvorite u stol – čime Combo-e Cargo postaje mobilni ured.

 

1 Uz nadoplatu

 
Sklopivo putničko sjedalo
U trenucima kada vam samo teret pravi društvo tijekom vožnje, suvozačko sjedalo možete jednostavno preklopiti u pod kako biste dobili još više svestranog prostora za utovar.
 
Pregrada kabine

Pregrade za teret1 štite vas, vaše putnike i teret jer sprječavaju prodiranje predmeta u prednju kabinu – dostupne su izvedbe u obliku čvrste pregrade ili pregrade sa staklenim oknom i rešetkom.

 

1 Uz nadoplatu

 
Vrata

Jednostruka ili dvostruka klizna vrata1 olakšavaju pristup stražnjoj strani Comba-e i otklanjaju svaku opasnost od ogrebotina tijekom parkiranja na uskim mjestima.

 

1 Uz nadoplatu.

 
Vratašca

Na stražnji dio Comba-e postavite stražnja podizna vrata1 ili asimetrična krilna vrata s prozorom za veću vidljivost koji su posebno dizajnirani tako da savršeno odgovaraju vašim potrebama.

 

¹Uz nadoplatu

 
Varijante
Combo-e Cargo dostupan je u dvije dužine – 4,4 m za regularnu verziju i 4,75 m za verziju s dugim međuosovinskim razmakom i dodatnim prostorom za utovar. Odaberite vozilo s dva reda sjedala za prijevoz petero putnika, uključujući vozača.