Teret
 Dimenzije
Zahvaljujući impresivnoj najvećoj utovarnoj duljini od 3440 mm1, Cargo je izvana kompaktan, ali iznutra nevjerojatno prostran.
 
1Dimenzije se mogu razlikovati ovisno o konfiguraciji. Najveća utovarna duljina od 3090 mm na Combu-e sa standardnim međuosovinskim razmakom i 3440 mm na Combu-e s dugim međuosovinskim razmakom s otvorenim pregradnim poklopcem i preklopljenim sjedalima.
Teretni prostor
Zahvaljujući maksimalnom prostoru za teret od 3,8 m3(1), Combo-e Cargo ima dovoljno mjesta da zadovolji sve vaše potrebe pa možete bez poteškoća prevoziti i vrlo velike predmete.
 
1Do 3,8 m3 prostora za teret u Combu-e sa standardnim međuosovinskim razmakom i 4,4 m3 u Combu-e s dugim međuosovinskim razmakom, putničkom klupom i pregradnim poklopcem.
Nosivost

Velika nosivost od 800 kg znači da nijedan teret nije problem za Combo-e Cargo što ga čini savršenim poslovnim partnerom. Pokazatelj preopterećenja1 mjeri težinu tereta u stražnjem dijelu i aktivno upozorava vozača ako je prekoračena nosivost vozila.

 

1 Opcija dostupna samo na odabranim tržištima.

 
Vratašca za provlačenje tereta

Uklonjiva vratašca1 u pregradi iza suvozačevog sjedala omogućuju vam jednostavno prevoženje izuzetno dugačkih predmeta.


1 Uz nadoplatu

 
Stražnja krovna vratašca

Trebate premjestiti izuzetno dugačak teret kao što su ljestve? Praktična stražnja krovna vratašca1 otvaraju se za 40° i omogućuju sigurniju pohranu dužih predmeta tijekom prijevoza.


1 Uz nadoplatu

 
Unutarnja pohrana
S pregršt pametnih pretinaca, Combo-e Cargo ima mjesta za svu vašu opremu.