Tehnologija
Bolja baterija
Zahvaljujući tehnologiji nove generacije Combo-e Cargo spreman je odvesti vaše poslovanje još dalje. Paket tehnologija za obnovu energije, kao što je regenerativno kočenje, omogućuje maksimalnu učinkovitost i minimalne operativne troškove. Svako Opelovo električno vozilo isporučuje se s jamstvom od 8 godina ili do 160 000 prijeđenih kilometara za 70 % kapaciteta punjenja.
 
Bez buke
Combo-e Cargo nije osmišljen samo kako bi vam omogućio neometano poslovanje, već čini svako putovanje jednako glatkim. Gotovo potpuno tihi električni motor znači da je Combo-e Cargo potpuno bez štetnih emisija – i onih od buke, kao i onih od ispušnih plinova. Zvučna izolacija kabine u međuvremenu osigurava opušteno i ugodno iskustvo vožnje.
 
Načini vožnje
Opel zna da je korištenje odgovarajućeg alata ključno za uspješnost poslovanja. Stoga vam izbornik načina vožnje za Combo-e Cargo omogućuje još veću kontrolu nad upravljanjem vozilom, dosegom i operativnim troškovima. Vozač može odabrati POWER za maksimalnu izvedbu i udobnost s velikim opterećenjima, NORMAL za vožnju u kojoj je održan balans između učinkovitosti i izvedbe i ECO za maksimalan doseg i energetsku učinkovitost.
 
Napunite do 80 % u samo 30 minuta

Combo-e Cargo ima bateriju s 18 modula s ćelijama visoke energetske gustoće i snage 50 kWh koja se napuni od nule do 80 % maksimalnog dosega za 30 minuta na javnoj brzoj punionici s istosmjernom strujom.1

 

1 Vrijeme punjenja ovisi o vrsti i kapacitetu punionice, temperaturi okoline i baterije i vrsti priključnog kabela. Za više informacija obratite se ovlaštenom Opel partneru.

 
Nadzor podataka o vozilu
Sofisticirani senzori i sustavi za nadzor podataka o vozilu ugrađeni u novi Combo-e Cargo pružaju vam detaljni pregled s predviđanjem uvjeta vožnje, dosega i energije.
 
Niski operativni troškovi
Sve veća zabrinutost zbog kvalitete zraka u gradovima, kao i sve više zona bez emisija, dovode do sve veće svijesti o nužnosti električnih gospodarskih vozila za rentabilnost poslovanja. Combo-e Cargo znači slobodu od promjenjivih cijena goriva i visokih poreza na vozila te iznimno konkurentne operativne troškove i državne poticaje.
 
Doseg do 275 km1

Iako dijeli istu pouzdanu i robusnu platformu s verzijama na dizelski i benzinski pogon te istu veliku korisnu nosivost od 4,4 m3, napredni električni pogonski agregat znači da Combo-e Cargo i dalje omogućuje vožnju bez emisija, velikog dosega i bez buke. Zahvaljujući maksimalnom dosegu do 280 km, Combo-e Cargo spreman je prijeći svaku udaljenost.  

 

 1Potrošnja električne energije za Combo-e Cargo (prosječna) iznosi 22,4 – 19,7 kWh/100 km; emisija CO₂ iznosi 0 g/km; doseg (prosječni) do 280 km (ovisno o dodatnoj opremi).

 
Saznajte kako povećati doseg