Skip To Content
Pregled

Combo Combi

Savršena ravnoteža poslovnog i privatnog života

Kombinirajući udobnost i značajke vozila prilagođenog za prijevoz putnika s profesionalnim teretnim prostorom gospodarskog vozila, novi Combo Combi idealan je za sve namjene. Izdržljiv i praktičan, ali i savršeno svestran, može udobno smjestiti do pet putnika.

Pravi poslovnjak

Combo Combi ima kabinu koja objedinjuje funkcionalnost i jednostavnost korištenja. Vaš cijeli tim može udobno putovati u prostranoj i svijetloj kabini zahvaljujući panoramskom krovu s mjestom za pohranu. Unutrašnjost nudi izdašne 983 litre prostora s 5 sjedala, iza pregradne rešetke. Robusna pregradna rešetka izrađena od metala omogućuje prijevoz teških tereta na sigurnoj udaljenosti od putnika.

Bolje povezivanje

Sklop za informiranje vozača i sustav za informiranje i zabavu Multimedia Navi Pro čine svako putovanje zabavnijim i učinkovitijim. Poboljšajte svoje logističke sposobnosti s uslugama navigacije u stvarnom vremenu i aplikacijama Apple CarPlayTM i Android AutoTM koje omogućuju istovremeno povezivanje dvaju pametnih telefona putem zaslona osjetljivog na dodir dijagonale 8 inča. 

Kabina puna mogućnosti

Unutrašnjost krasi odvažan i besprijekoran dizajn s odlično organiziranim, intuitivnim prostorom koji također služi kao povezani mobilni ured za rad u pokretu. Combo Combi dostupan je s prostorom za petero putnika i praktičnom stražnjom klupom podijeljenom 40/60 ili tri odvojena stražnja sjedala za timove i teret bilo koje veličine. 

Models

Budućnost je električna

Jeste li spremni za promjenu?

FlexCare

Opel FlexCare

Keep that good feeling with Opel FlexCare! FlexCare is a convenient all-in-one program for your peace of mind. We offer individual packages that include Roadside Assistance, Extended Warranty and Service coverage. 

 

Have a look at our FlexCare packages and flexibly choose the level of coverage!

Otkrijte još više

Saznajte ključne informacije i konfigurirajte