Highlights
Unutrašnjost
Combo-e Cargo u potpunosti je dizajniran uz imperativ gospodarske izvedbe. Bilo da ste za upravljačem i uživate u učinkovitostima koje nude sklop za informiranje vozača i digitalni zaslon e-sustava za informiranje i zabavu ili uspijevate bolje raditi s vodećim prostorom za teret u ovoj klasi vozila, Combo-e Cargo ima rješenje za svaki problem. Combo-e Cargo svestrano je i kompaktno vozilo, najsuvremeniji mobilni ured za rad u pokretu koji nudi povezivanje i poslovne značajke za osnaživanje vašeg poslovanja u kojem god smjeru krenuli. 
Električno iskustvo
Osnažite svoje poslovanje uz potpuni gospodarski pristup metropolitanskim i stambenim područjima bez ograničenja u pogledu emisija. Prevozite što trebate i kada trebate, zahvaljujući gotovo posve tihom radu električnog motora. Smanjite porezno opterećenje vašeg poslovanja u pogledu ograničenja emisija ugljikova dioksida, okoliša i vozila dok uživate u značajno smanjenim troškovima održavanja i rada. 
Sposobnost

Nadogradite svoje poslovanje s električnim dosegom do 275 km i baterijom sljedeće generacije koja se može brzo napuniti do 80 % kapaciteta u malo više od 30 minuta. Zahvaljujući opuštajućoj urbanoj mobilnosti tihog i uglađenog pogonskog agregata uz trenutačni okretni moment i maksimalnu brzinu od 130 km/h, Combo-e Cargo podjednako je udoban, sposoban i ugodan za vožnju gradskim ulicama i autocestama.

 

Potrošnja električne energije za Combo-e Cargo (prosječna) iznosi 17,5 - 19,4 kWh/100 km; emisija CO₂ iznosi 0 g/km; doseg (prosječni) do 275 km (ovisno o dodatnoj opremi).***