Skip To Content
Pregled

Novi Movano Electric

Maksimalna produktivnost, bez emisija: Sve što vrijedi za sve elektrificirane Opelove kombije vrijedi i za novi Movano Electric. Savršen njemački alat za svaki zadatak prijevoza, ima Opelovu legendarnu teretnu funkcionalnost i napredne značajke pomoći vozaču te je izgrađen za maksimalnu učinkovitost i smanjenje operativnih troškova.


420  km (WLTP)1
Maks. doseg baterije1
Do  17  m3
Maks. obujam prtljažnog prostora: furgon (dovoljno prostora za 5 Euro-paleta)
2  dužine  /  2  visine

16 verzija karoserija

Furgon, šasija s kabinom, šasija s dvostrukom kabinom, platforma s kabinom, i pretvorbe kiper / bočno otvaranje2

 

 

1 Ovisno o varijantama i odabranim opcijama

² Dostupno od 2. tromjesečja 2024.Pametan, svestran, učinkovit

Sa svojom prostranom redizajniranom kabinom, snažnim potpuno električnim pogonom i pouzdanom baterijom velikog kapaciteta od 110 kWh, novi Movano Electric savršeni je prijevoznik za gotovo sve vrste poslovanja koja zaziru od emisija.

E-tehnologija
Baterija, punjenje i više
Prebacujete se na električnu energiju? Odlična odluka iz svih mogućih razloga. Novi Movano Electric je učinkovit, održiv i usmjeren prema budućnosti – savršeno odgovara vašem poslovanju.
Svestranost
Spreman za svaki posao
Prilagodite kombi svom poslovanju: Novi Movano Electric dostupan je u brojnim duljinama i stilovima karoserije sa značajkama koje vam omogućuju da uspješno isporučite sve što je vašim klijentima potrebno – lokalno bez ikakvih emisija i skoro bešumno.
Teret
Ponesite sve
Nosivost i dimenzije uz obilje praktičnih rješenja čine novi Movano Electric idealnim rješenjem za funkcionalan prijevoz tereta, a stoga i za širok raspon radnih zadataka.
Povezivanje
Uvijek ćete znati kamo idete
Novi Movano Electric povećava vašu učinkovitost pri svakoj vožnji. Ne samo zbog najsuvremenijeg električnog pogona, već i zahvaljujući naprednim mogućnostima povezivanja i navigiranja. Poboljšajte svoj radni dan s najsuvremenijim sustavom za informiranje i zabavu i optimalnim planiranjem rute.
Movano Electric kabina
Radite bilo gdje
Više ne morate držati prijenosno računalo na koljenima dok vam upravljač smeta. Pretvorite svoj novi Movano Electric u pravi ured na kotačima i napravite odlučan korak prema budućnosti poslovanja.
Sigurnost i pomoć vozaču
Sigurnost na prvom mjestu
Poboljšajte sigurnost svog tima naprednim značajkama koje su posebno osmišljene za sprječavanje nesreća i olakšavanje vožnje: Uz razne korisne sustave za pomoć vozaču, novi Opel Movano Electric uz nadoplatu nudi i potpuno LED prednja svjetla. Ne samo da vašem kombiju daju privlačniji izgled, već, što je još važnije, nude 30 % bolji učinak osvjetljenja u usporedbi sa uobičajenim halogenim prednjim svjetlima.
Dodatna oprema Opel+ i još mnogo toga
Zidni punjači, krovni nosači i više
Opel razumije da je električna energija pokretačka snaga vašeg novog Movano Electrica, a time i uspjeha vašeg poslovanja. Zato se vaš kombi standardno isporučuje s kabelom za punjenje. Odabrali smo samo najbolju dodatnu opremu za električna vozila. Saznajte koja oprema najbolje odgovara vašem poslu.

Otkrijte više

Zidni punjači

Saznajte sve pojedinosti o zidnim punjačima i punjenju kod kuće u našem centru za e-mobilnost.

Punjenje i doseg

U našem centru za e-mobilnost saznajte sve informacije o punjenju i dosegu koje su vam potrebne. Uvjerite se sami.