SKIP TO CONTENT
Pregled

Mokka

Jeste li spremni za Opelov sljedeći, odvažan korak naprijed? Radi se o kombinaciji čistog dizajna, predivne unutrašnjosti i najnovijih visokotehnoloških pogonskih agregata – stoga očekujte neočekivano. Nova Mokka je stigla i donosi nova pravila za potpuno novu razinu vožnje. Vrijeme je za vožnju na vaš način – uz Mokku.

USUDITE SE BITI DRUKČIJI.

OVO JE NOVA MOKKA.

ČISTA SNAGA.

Revolucionarni dizajn nove Mokke predvodi put u budućnost Opela. Svaka linija nedvojbeno odražava samopouzdanje i odvažnost. Ovo se vozilo izdvaja iz mase očitom samouvjerenošću i individualnošću, a dinamični motori čine ga agilnim u svakom smislu. Mokka GS Line dodatno oduševljava naglašenim sportskim izgledom.

ODVAŽAN STIL.

Uđite u Mokku i krenite na putovanje njezinom unutrašnjosti. Kabina je kao nijedna druga, u potpunosti bez buke i lišena svega suvišnog. Jednostavna arhitektura i besprijekorno integrirane digitalne značajke stvaraju čist prostor za opušteno uživanje u vožnji i fokusiranost na cestu pred vama.

IDEALNA ZA GRADSKU VOŽNJU

Nova Mokka elegantnija je i kompaktnija od svih prethodnih generacija, ali s istom prostranom kabinom i dalje je savršeno vozilo za sve zahtjeve urbanog načina života. Nove značajke Mokke uključuju prednja svjetla IntelliLux LED® Matrix, najpametnije sustave pomoći vozaču i ergonomski optimizirana sjedala te je jednako udobna i sigurna na gradskim ulicama kao i na otvorenim cestama.

Javite mi sve novosti.

Ako želite saznati više o novoj Mokki i drugim modelima te primati obavijesti o našim ponudama, prijavite se na Newsletter. Obavještavat ćemo vas o svim novostima.

PRIJAVITE SE