Skip To Content
Pregled

Vivaro-e Cargo

Ispušta nula emisija

Učinkovitost
Od autoceste do „posljednjeg kilometra” u gradu, beskompromisni karakter novog Vivara-e osigurava potpuno električnu komercijalnu učinkovitost bez ograničavanja praktičnosti ili dugotrajnosti. Opel razumije praktične komercijalne potrebe svojih poslovnih kupaca, s fokusom na pouzdanost i niske operativne troškove.

Profesionalac u nosivosti

Beskompromisna nosivost

Kao i Vivaro s motorom s unutrašnjim izgaranjem, i novi Vivaro-e osvaja uvjerljivim činjenicama i podacima. Pruža u klasi vodeću najveću nosivost od 1200 kg¹, visoko konkurentnu utovarnu zapremninu od najviše 6,6 m3 (2) i najveću utovarnu duljinu od najviše 4 m(2).

¹Ovisno o modelu.

²Na modelima L2 ako je ugrađen FlexCargo®.

 

Ponekad se može dogoditi da imate slobodnog prostora, ali nemate slobodne ruke. Zato novi Vivaro-e ima opcijska klizna vrata³ koja se otvaraju pokretom noge ispod vrata utovarnog prostora.

3Ovisno o modelu.

Pametni posao

e-Info

Novi Vivaro-e omogućuje vam potpunu kontrolu pružajući vam sve potrebne informacije i potpuni digitalni pregled putovanja na dohvat prstiju.

 

Posebna ploča s instrumentima e-INFO pruža jasan grafički prikaz u realnom vremenu te vam omogućuje sigurno i pouzdano planiranje posla.

Za put pred vama

Spreman za autocestu

Zahvaljujući potpuno električnom pogonskom agregatu i poboljšanoj arhitekturi kabine novoga Vivara-e, svoju tvrtku možete odvesti dalje, sigurnije i učinkovitije i u gradu i izvan njega. Držite korak u svakom poslovnom okruženju zahvaljujući trenutačnom momentu i najvećoj brzini od 130 km/h, uz istovremenu zaštitu svoje najvrednije imovine.

 

Novi Vivaro-e jednako je vješt na autocesti, gradskim ulicama i gradilištima zahvaljujući brojnim sigurnosnim sustavima za zaštitu ljudi i tereta u svim situacijama, uključujući automatsko kočenje u slučaju opasnosti, pomoć za ostanak u traku, upozorenje na bočni mrtvi kut, stražnju kameru s prikazom od 180 stupnjeva i opcijsku kontrolu prianjanja IntelliGrip.

Prilagođen vašem poslu

Svestranost

Novi Vivaro-e uvijek je savršeno vozilo za potrebe vaše tvrtke. Jednostavno odaberite idealnu duljinu vozila u kombinaciji s potrebnom veličinom baterije za svoje potrebe u gradu i šire. Električna izvedba dostupna je s baterijom od 50 kWh za doseg od najviše 230 km ili od 75 kWh za doseg od najviše 330 km (WLTP)1.

 

¹Potrošnja električne energije za Vivaro-e/Zafiru-e Life (prosječna) iznosi 23,3 – 29,5 kWh/100 km; emisija CO₂ iznosi 0 g/km; doseg (prosječni) od 230 km do 330 km (ovisno o dodatnoj opremi).***

Provjerite svakodnevni doseg vašeg Vivara-e

Vodeće značajke u klasi

Savršeno ugrađena baterija

Vivaro-e Cargo dostupan je s baterijom od 50 kWh za doseg od najviše 230 km ili od 75 kWh za doseg od najviše 330 km¹. Opelova revolucionarna tehnologija pogonskih agregata i arhitektura znači da niska i ravna baterija omogućuje stabilno težište i maksimalnu prostranost kabine Vivara-e.

 

¹ Potrošnja električne energije za Vivaro-e/Zafiru-e Life (prosječna) iznosi 23,3 – 29,5 kWh/100 km; emisija CO₂ iznosi 0 g/km; doseg (prosječni) od 230 km do 330 km (ovisno o dodatnoj opremi). Podaci o dosegu i potrošnji električne energije su preliminarni i u skladu s ispitnim postupkom WLTP, koji je osnova za homologaciju tipa novih vozila od 1. rujna 2018. EU homologacija tipa i Certifikat o sukladnosti još nisu dostupni. Preliminarne vrijednosti mogu se razlikovati od službenih konačnih podataka homologacije tipa. Podaci se mogu razlikovati ovisno o stvarnim uvjetima korištenja i različitim faktorima kao što su: brzina, toplinska udobnost u vozilu, stil vožnje i vanjska temperatura. Vrijeme punjenja ovisi osobito o snazi punjača u vozilu, kabelu za punjenje te vrsti i snazi korištene stanice za punjenje. Za više informacija obratite se ovlaštenom Opel partneru. Za više informacija o postupku WLTP, posjetite www.opel.hr/wltp.

 
Bez buke
Privucite pažnju samo zbog pravih razloga. Sasvim tih, potpuno baterijski električni pogonski agregat Vivara-e idealan je u uvjetima gustoga gradskog prometa i stambenih četvrti, što znači da je potpuno bez štetnih emisija – i onih od buke, kao i onih od ispušnih plinova. Vivaro-e u vožnji je tih izvana i iznutra te smanjuje stres vozača za dugih radnih dana. 
Regenerativno kočenje
Ni jedan dio radnog dana nije izgubljen uz Vivaro-e. Tijekom vožnje, čim maknete nogu s papučice gasa, sustav regenerativnog kočenja koristi kinetičku energiju kočenja i pretvara je u još veći doseg. Najviša postavka (B-način) omogućuje većinu vaše svakodnevne vožnje bez korištenja tradicionalnih kočnica, smanjujući trošenje i s time povezane troškove održavanja. 
Brzo i lako punjenje
Baterija s 18 modula s ćelijama visoke energetske gustoće i snage 50 kWh, kao i baterija s 27 modula i snage 75 kWh, puni se do 80 % optimalnog dosega u samo 30, odnosno 45 minuta na javnoj punionici od 100 kW. Putni punjač od 7,4 kW ili poboljšani punjač od 11 kW tijekom noći će savršeno i u potpunosti pripremiti vaš novi Vivaro-e za radni dan pred vama. 
Nadzor podataka o vozilu
Sofisticirani senzori i sustavi za nadzor podataka o vozilu ugrađeni u novi Vivaro-e pružaju vam detaljni pregled s predviđenjem uvjeta vožnje, dosega i energije. 
Niski operativni troškovi
Sve veća zabrinutost zbog kvalitete zraka u gradovima, kao i sve više zona bez emisija, dovode do sve veće svijesti o nužnosti električnih gospodarskih vozila za rentabilnost poslovanja. Vivaro-e znači slobodu od promjenjivih cijena goriva i visokih poreza na vozila te iznimno konkurentne operativne troškove i državne poticaje. 
Vivaro-e

Opel usluge za električna vozila

Od opcija punjenja do usluga mobilnosti, Opel usluge za električna vozila omogućuju ugodan i bezbrižan ulazak u svijet e-mobilnosti.

Otkrijte varijante Vivara-e