Skip To Content
Pregled

Vivaro-e Cargo

Novi Opel Vivaro-e vrhunski je izbor za poduzeća s najvišim standardima koja zahtijevaju da se njihova vozila besprijekorno uklapaju u optimizirani radni proces. Zahvaljujući beskompromisnom karakteru i vožnji bez emisija, Vivaro-e idealan je za urbane okoline i šire, dostupan u tri duljine i dvije veličine baterije koje osiguravaju doseg do 330 km (WLTP)1

1 Kombinirana potrošnja energije u kWh/100 km prema WLTP:
Opel Vivaro Electric s baterijom od 50 kWh: 27,7 – 24,1 kWh/100 km, emisija CO2 0 g/km, domet: 197 - 229 km, vrijeme punjenja približno 4 h 45 min (cca 11 kW, 3-fazni);
Opel Vivaro Electric s baterijom od 75 kWh: 28,9 – 25,6 kWh/100 km, emisija CO2 0 g/km, domet: 292 - 328 km, vrijeme punjenja cca 7 h (cca 11 kW, 3 -fazni).

328  km (WLTP)1
Maks. doseg baterije
6.6  m3
Maks. obujam teretnog prostora2
1275 kg
Maks. nosivost3Elektrizirajuća rješenja

Saznajte više o voznoj dinamici, tehnologiji baterije i regenerativnom kočenju koje nudi Vivaro-e

Provjerite svakodnevni doseg za Vivaro-e


Tehnologija
Doseg, punjenje i više
Prebacujete se na električnu energiju? Odlična poslovna odluka iz svih mogućih razloga. Sigurno vas zanima što je sve potrebno.
Svestranost
Furgon koji radi za vas
Vivaro-e dostupan je u brojnim duljinama i stilovima karoserije sa značajkama koje vam omogućuju da uspješno isporučite sve što je vašim klijentima potrebno.
Cargo
Ponesite sve
Nosivost i dimenzije su važni, ali pomoćna oprema kao što su dvostruka električna klizna vrata i pristup bez ruku zbilja čine razliku.
Povezivanje
Uvijek ćete znati kamo idete
Povećajte učinkovitost i osigurajte da su vaši timovi sigurni i na pravom putu zahvaljujući svestranom navigacijskom sustavu i uslugama OpelConnect.
Mobilni ured
Radite bilo gdje
Više ne morate držati prijenosno računalo na koljenima dok vam upravljač smeta. Pretvorite svoj Vivaro-e u pravi ured na kotačima.
Sigurnost i pomoć vozaču
Sigurnost na prvom mjestu
Ljudi, vozilo, teret Zaštitite ih naprednim značajkama koje pomažu spriječiti nezgode i olakšavaju vožnju.
Dodatna oprema Opel+ i još mnogo toga
Zidne kutije, kabeli i drugo
Kabel za punjenje vašeg Vivara-e naručuje se kao dodatna oprema (prilikom narudžbe vozila ili naknadno kroz odjel postprodaje). Odabrali smo samo najbolju dodatnu opremu za električne automobile.

Otkrijte više

Zidne kutije

Saznajte sve pojedinosti o zidnim kutijama i punjenju kod kuće u našem centru za e-mobilnost.

Punjenje i doseg

U našem centru za e-mobilnost saznajte sve informacije o punjenju i dosegu koje su vam potrebne. Uvjerite se sami.

1 Ovisno o opterećenju i dodatnoj opremi. Potrošnja električne energije (prosječna) iznosi 28,9 – 24,1 kWh/100 km, emisije CO2 iznose 0 g/km; doseg (prosječni) od 229 km do 328 km (ovisno o dodatnoj opremi).***

2 Veliki Vivaro s dodatnom značajkom FlexCargo.

3 Na modelima L2 s dodatnom značajkom FlexCargo.