Skip To Content
Pregled

Novi Vivaro

Obavite svaki posao učinkovito kao pravi profesionalac. Fleksibilna sjedala i suvremene tehnologije povezivanja poboljšavaju udobnost i praktičnost, a prostran prtljažni prostor i velika nosivost doprinose vašoj produktivnosti. Novi Vivaro izuzetno je sposoban i svestran prijevoznik – što ga čini idealnim izborom za gotovo sve vrste poslovnih djelatnosti. 


m3
Maks. duljina tereta(1)
6.6 m3
Maks. obujam teretnog prostora(1)
1400 kg
Maks. nosivost(2)
(1)  Ovisno o varijantama i odabranim opcijama
(2)  Masa vozača uračunata je u maks. nosivostKombi je vaš najbolji alat

Novi Vivaro savršeno savladava sve izazove! Dostupan je u brojnim veličinama i izvedbama unutrašnjosti, uključujući značajku FlexCargo®, koje zadovoljavaju sve potrebe vašeg poslovanja.

Budućnost je električna

Otkrijte novi Vivaro Electric. Performanse bez kompromisa. Jeste li spremni za promjenu?

Svestranost
Pronađite savršeno vozilo
Prilagodite kombi svom poslovanju: Novi Vivaro dostupan je u brojnim duljinama i stilovima karoserije sa značajkama koje vam omogućuju da uspješno isporučite sve što je vašim klijentima potrebno. Recite odlučno „da” većoj fleksibilnosti i boljim rezultatima!
Teret
Pametno pakiranje
Novi Vivaro nudi jedinstvenu fleksibilnost utovara u kompaktnoj vanjštini zahvaljujući pametnim značajkama kao što su FlexCargo®, dvostruka klizna vrata i pristup bez ruku. To čini vaš posao još učinkovitijim i lakšim. 
Povezivanje
Uvijek ćete znati kamo idete
Novi Vivaro povećava vašu učinkovitost pri svakoj vožnji. Njegovi učinkoviti i snažni motori, zajedno s navigacijskim sustavom i uslugama OpelConnect, paze da vi i vaš tim ne kasnite na nijedan dogovor.
Mobilni ured
Radite bilo gdje
Više ne morate držati prijenosno računalo na koljenima dok vam upravljač smeta. Pretvorite svoj novi Vivaro u pravi ured na kotačima i pomaknite svoje poslovanje prema budućnosti.
Sigurnost i pomoć vozaču
Sigurnost na prvom mjestu
Vaši ljudi, kombi i teret zaslužuju najbolju zaštitu. Napredne značajke novog Vivara pomažu spriječiti nesreće i olakšavaju vožnju kako bi osigurali da vaše poduzeće ne samo vozi bolje, već i sigurnije. 
Učinkovitost vožnje
Usmjerava vaše poslovanje u pravom smjeru
Izvucite maksimum iz svog novog Vivara zahvaljujući njegovim iznimno učinkovitim i snažnim motorima i različitim sustavima prijenosa. Bez obzira na to je li vaš kupac iza ugla ili trebate prijeći velike udaljenosti ili su vam pak potrebne maksimalne performanse zbog teškog tereta, Vivaro će obaviti svoj posao na vaše potpuno zadovoljstvo.
Dodatna oprema Opel+ i još mnogo toga
Dodatna optimizacija
Nudimo veliki izbor dodatne opreme – od krovnih nosača do kuka za vuču – kako biste dodatno prilagodili svoj novi Vivaro svojim profesionalnim potrebama. Saznajte koja oprema najbolje odgovara vašem poslu.

1 Disclaimer