Skip To Content
Pregled

Combo Cargo

Čvrst, ultrapraktičan i super svestran, novi Combo s lakoćom prevozi i ljude i teret. To je vaš savršen poslovni partner.


3.4 m
Maksimalna duljina opterećenja(1)
4.4 m3

Maksimalni volumen punjenja(1)

 

991  kg
Maksimalna nosivost(2)
(1)  Ovisno o odabranim varijantama i opcijama
(2)  Maks. nosivost uzima u obzir težinu vozača; za Combo standardne duljineInovativno svestran

Novi Combo Cargo utjelovljenje je pametnog dizajna: kompaktan izvana, prostran i pun inovativnih rješenja iznutra. Na taj način radne procese možete učiniti učinkovitijima i olakšati si svakodnevni život.

Budućnost je električna

Briljantni rezultati dolaze iz čiste energije. Otkrijte novi Combo Electric. Ovaj inovativni kombi pruža beskompromisne performanse. Jeste li spremni za promjenu? 

Eksterijer i interijer
Karakter i udobnost
Izvana nepogrešivo Opel, unutrašnjost novog Comba pruža vam maksimalnu udobnost, ergonomiju i prostor. Istražite pravi multitasker s visokom modularnošću i pametnim značajkama koje podržavaju vaš svakodnevni rad.
Svestranost
Vaš multifunkcionalni alat
Prilagodite svoj novi Combo: s dvije različite duljine i stilova karoserije i obiljem pametnih rješenja za povećanje fleksibilnosti unutrašnjosti, Combo je savršen njemački alat za vaš svakodnevni rad. Više fleksibilnosti znači briljantne rezultate.
Teret
Pogodan za sve vrste opterećenja

Vaš pouzdan partner za svaki zadatak: novi Combo nudi vodeće dimenzije utovara u klasi koje su poboljšane pametnim značajkama kao što je Flex Cargo preklop za utovar. S impresivnom maksimalnom duljinom utovara do 3440 mm2, ovaj kombi je kompaktan izvana, ali i ozbiljno prostran iznutra.1,2

 

1 Dimenzije mogu varirati ovisno o konfiguraciji.

2 Maksimalna duljina tereta od 3.090 mm u standardnom Combo međuosovinskom razmaku, 3.440 mm u dugom međuosovinskom razmaku Combo XL s otvorenim pregradnim poklopcem i preklopljenim suvozačevim sjedalom.

Povezivanje
Znaj kamo ideš
S novim Combom povećavate učinkovitost pri svakoj vožnji. Vrhunski štedljivi motori kao i opcije naprednog navigacijskog sustava i usluge OpelConnect drže vaše timove sigurnim na putu.
Sigurnost i podrška vozaču
Sigurnost na prvom mjestu

Poboljšajte sigurnost za vas i vaš tim: novi Opel Combo ima najbolja u klasi IntelliLux® Matrix LED1 prednja svjetla koja pružaju optimalnu vidljivost i automatsku prilagodljivost kako bi se izbjeglo zasljepljivanje nadolazećih vozača. S 14 pojedinačnih LED segmenata i novim dizajnom, IntelliLux® daje vam povjerenje u svim uvjetima! Zaštitite ih naprednim značajkama koje vam pomažu u sprječavanju nesreća i omogućuju vam da se usredotočite na ono što je doista važno.

 

1 Uz nadoplatu

Učinkovitost vožnje
Pokreće vaše poslovanje naprijed
Izvucite maksimum iz svog novog Comba zahvaljujući njegovim visoko učinkovitim, ali snažnim motorima i izboru prijenosa. Bilo da se vozite do kupca iza ugla, morate prijeći velike udaljenosti ili vam je potrebna maksimalna izvedba s teškim teretima, vaš Combo će obaviti svoj posao na potpuno zadovoljstvo.
Dodatna oprema Opel+ i više
Optimizirajte dalje
Nudimo veliki izbor dodatne opreme – od krovnih nosača do kuka za vuču – kako biste dodatno prilagodili svoj novi Combo svojim osobnim i profesionalnim potrebama.

1 Disclaimer.

2 Disclaimer