Svestranost
Putnička klupa sa sjedalima

Smjestite tri osobe naprijed zahvaljujući putničkoj klupi¹. Preklopite je do kraja dolje za dodatni teretni prostor, ili je preklopite u stol i pretvorite svoj teretni Combo u mobilni ured.

 

¹Uz nadoplatu

 
Sklopivo putničko sjedalo
U situacijama kad se vozite sami i kad vam je jedino društvo vaš teret, prednje putničko sjedalo lako se preklapa u ravninu s podom za još svestraniji teretni prostor. 
Pregrada u kabini

Pregrade za teretdrže vas, vaše putnike i teret sigurnima, sprečavajući stršanje predmeta u prednju kabinu – naručite kao punu pregradu ili sa staklom i rešetkom.

 

1Uz nadoplatu

 
Vrata

Jednostruka ili dvostruka klizna vrataomogućuju lak pristup stražnjem dijelu Comba i sprečavaju ogrebotine prilikom parkiranja na skučenim mjestima.

 

1Dvostruka klizna vrata uz nadoplatu.

 
Stražnja vrata

Konfigurirajte stražnji kraj Comba s podiznim1 ili asimetričnim krilnim vratima s prozorom za bolju vidljivost – obje izvedbe dizajnirane su kako bi savršeno odgovarale vašim potrebama.

 

1Uz nadoplatu

 
Varijante
Teretni Combo dostupan je u dvije duljine – 4,4 m za standardnu izvedbu, ili 4,75 m za teretni Combo XL s posebno dugim teretnim prostorom. Odaberite model s dva reda sjedala za prijevoz pet osoba uključujući vozača.