Skip To Content
Rocks Electric Kargo

Rocks Electric Kargo

Vozi velikim gradom na ultra kompaktan način

Rocks Electric Kargo savršeno je rješenje za lokalne lance opskrbe, prilagodljiva mala poduzeća ili bilo koju organizaciju koja traži iznimno svestrano vozilo s minimalnim troškovima i zanemarivim utjecajem na okoliš.

Rocks Electric Kargo. Genijalan prostor

Modularna gornja polica
Radi pametnije, ali i više. Rocks Electric Kargo ima posebnu gornju policu nosivosti 40 kg koju možeš upotrijebiti kao mobilni ured ili rasklopiti kako bi pristupio stvarima izvana, istovario pakete ili ih dohvatio s vozačeva sjedala.
 
Teretni pod na dvije razine
Gradski prijevoz je podignut na novu razinu. Rocks Electric Kargo ima prilagodljivi teretni pod koji možeš podići do razine sjedala ili spustiti ispod stopala kako bi dobio korisnu duljinu do 1,2 m za pohranu.  
Pretinac za odlaganje
Rocks Electric Kargo nema samo dovoljno mjesta za tvoj teret, već i za tvoje osobne stvari. Sklopivi pretinac za odlaganje uvijek je na dohvat ruke vozača – čineći tvoja putovanja još udobnijim. 
Razdvojeni pretinci nadohvat ruke
Vozač može pristupiti predmetima u pregrađenom prtljažnom prostoru kroz suvozačeva vrata kao i izravno sa svog sjedala – što olakšava premještanje stvari kada je to potrebno. 

Ovako to radi tvoj Rocks Electric Kargo

Pregledajte novi Rocks Electric Kargo u našem vizualizatoru

Otkrijte sve značajke

Rocks Electric Kargo. Prepun značajki. Bez lokalnih emisija.

Bez buke i emisija
Istakni svoje poduzeće na pravi način. Rocks Electric Kargo potpuno je električan, bez emisija i tih – savršen za urbana područja u bilo koje doba dana, ali i studentske kampuse i ograđene objekte. 
Jednostavno punjenje
Rocks Electric s lakoćom mogu upotrebljavati i novi vozači, tako da je punjenje krajnje jednostavno. Bateriju možeš napuniti do 100 % za samo četiri sata ili je dopuniti putem kućne ili javne utičnice pomoću adaptera.   
Doseg prilagođen gradskim udaljenostima
Rocks Electric može učiniti sve i ići bilo gdje zahvaljujući odličnom dosegu od 75 km s jednim punjenjem i maksimalnom brzinom od 45 km/h.  
Kompaktan i okretan
Njegov profil savršeno je prilagođen za najuže ulice, najniža mjesta za utovar ili najmanja parkirna mjesta te omogućuje potpuni pristup zonama s ograničenim emisijama uz zanemarive troškove rada. Rocks Electric Kargo uvijek će te dovesti tamo gdje si krenuo.   

Dodatna oprema za Rocks Electric Kargo

Samo najbolje za tebe

Na raspolaganju ti je bogata ponuda dodatne opreme za sve modele vozila Rocks Electric koja uključuje adapter za punjenje na javnim punionicama, podne prostirke, pretinac na ploči s instrumentima, sjenilo za panoramski krov.
Umetci za pohranu u električno žutoj boji
Adapter na Tip2 priključak
Gumeni tepisi

Financiranje i načini plaćanja. Više informacija uskoro

Stiže uskoro

Prijavi se na naš Newsletter za više informacija.

Pomoći ćemo ti da kreneš s mjesta

Uvjeti financiranja

Trenutačno radimo na stvaranju atraktivnih uvjeta financiranja koji će odgovarati svakom poslovanju, velikom ili malom. Prijavi se za više informacija ovdje, a mi ćemo ti se javiti čim budu dostupne sve pojedinosti.

Imaš pitanja?

Evo odgovora na najčešća pitanja kako bi saznao sve što te zanima.

Jednostavno naručivanje, već sada

Klikni ovdje i preusmjerit ćemo te na našu trgovinu na mreži u kojoj možeš vrlo jednostavno naručiti svoj Rocks Electric Kargo.

Više činjenica o Rocksu Electric