Skip To Content
Značajke

Novi Rocks Electric

Dizajn

Vaša filozofija dizajna

Kompaktan izvana, pametan iznutra – novi Rocks Electric predstavlja samouvjerenu filozofiju dizajna koji privlači poglede. 

 

 
Jedinstven i nestašan

Kultni Opel Vizor sprijeda, dominantna prednja i stražnja svjetla i vrata koja se otvaraju u suprotnim smjerovima. Iz kojeg god kuta gledali, novi Rocks Electric izdvaja se iz mase.

 

 
Savršeno oblikovan

Nekima je izgled kotača dovoljan1. Tebi oni odlično zaokružuju odvažan dizajn koji krasi Rocks Electric.


1 Ovisno o odabranom modelu.

 
Panoramski pogled
Panoramski stakleni krov ne samo da dobro izgleda, već i propušta svjetlost u kabinu tako da se osjećaš odlično za upravljačem. 
Gledaj i budi viđen
Rocks Electric krase suvremena LED prednja svjetla koja ne samo da poboljšavaju tvoju vidljivost noću, već i pomažu drugima da te lakše vide.
 

Unutrašnjost

Više nego dovoljno mjesta za dvoje
Udoban položaj za vožnju i puno prostora za suvozača. Samo odluči koga ćeš povesti sa sobom. 
Neka te kompaktna vanjština ne zavara
Izvana možda izgleda kompaktno: Rocks Electric iznutra nudi dovoljno prostora za tebe i tvoje prijatelje.
 
Savršen pogled u svim smjerovima
Rocks Electric omogućuje neometan pogled na sve strane za maksimalnu vidljivost. Zato možeš opušteno i samouvjereno voziti po užurbanim gradskim prometnicama. 
Sve pri ruci
Novi Rocks Electric jamči opuštenu vožnju. Pametne i jednostavne kontrole grijanja i sve važne informacije o vožnji jasno su prikazani u tvom vidnom polju.  
Praktična pohrana
Praktičan prostor za pohranu na ploči s instrumentima znači da će novi Rocks Electric uvijek biti uredan.  
Prostor tamo gdje ga trebaš
U prostoru za noge ispod ploče s instrumentima ima dovoljno mjesta za malu putnu torbu. 

Povezivanje

Pojačaj do kraja gdje i kada poželiš
Slušaj svoje omiljene pjesme tijekom vožnje putem Bluetooth zvučnika, a zatim ga jednostavno izvadi i ponesi sa sobom na tulum. 
Poveži se s Rocksom Electric
Također se možeš povezati izravno na svoj Rocks Electric putem aplikacije MyOpel kako bi pratio brojne korisne informacije u stvarnom vremenu. Na primjer, preostalo trajanje punjenja, kapacitet baterije, prijeđene kilometre ili vrijeme do sljedećeg servisa. 

Kompaktan i okretan

Uđi
Vrata Rocks Electrica otvaraju se u suprotnim smjerovima; suvozačeva vrata otvaraju se na uobičajen način, dok vozačeva vrata imaju šarku na drugoj strani. To znači da izlaziš prema prednjoj strani vozila – zar to nije cool?  
Pokreni ga s lakoćom
Sjedni i odaberi vožnju jednim pritiskom tipke – Rocks Electric automatski mijenja brzine umjesto tebe. 
Jednostavno parkiranje, zabavna vožnja
Nevjerojatno kompaktan zahvaljujući duljini od samo 2,41 metar i širini od 1,39 metara (bez vanjskih retrovizora) te krugom okretanja od samo 7,2 metra. Ne samo da ga možeš parkirati na najužim mjestima, Rocks Electric je također nevjerojatno okretan i zabavan u vožnji po uskim gradskim cestama. 

Jednostavno punjenje

Jednostavno punjenje
Rocks Electric ne zahtijeva nikakve posebne punionice. Obična električna utičnica dovoljna je da potpuno napuniš svog gradskog ljubimca za samo 4 sata. To ne samo da zvuči jednostavno, to i je jednostavno.  
Idi dalje

Zahvaljujući dosegu do 75 km1, ne samo da možeš stići do škole i natrag, već imaš dovoljno baterije za otići na trening, do prijatelja ili najbližeg drive-in restorana.


1 Navedeni – preliminarni – doseg određen je WLTP+ postupcima ispitivanja (Uredba (EZ) br. 715/2007 i Uredba (EU) br. 2017/1151). Stvarni doseg razlikuje se ovisno o svakodnevnim uvjetima i različitim čimbenicima, osobito o osobnom načinu vožnje, značajkama rute, vanjskoj temperaturi i uporabi grijanja.

 
Uvijek spreman
Rocks Electric u svakom je trenutku spreman na avanturu zahvaljujući kabelu za punjenje koji je pametno integriran unutar stupa vrata na strani suvozača.  Jednostavan prikaz razine napunjenosti znači da s lakoćom možeš pratiti preostalu količinu energije. 

Dodatna oprema Opel+

Samo najbolje za tebe

Zašto ne bi Rocks Electric prilagodio svom osobnom stilu – otkrij kompletnu ponudu dodatne opreme za svoj Rocks Electric ovdje:


Napomena: prikazana dodatna oprema može se razlikovati od stvarnog proizvoda. Obratite se svom Opel partneru za Rocks Electric kako biste dobili sve informacije.

Umetci za pohranu u električno žutoj boji
Prednje gumene podne prostirke
Žuta kuka na ploči s instrumentima
Komplet za hands-free Bluetooth
Sjenilo za panoramski krov
Žuta mrežica na vratima