Skip To Content
Provjere

Provjere

Vozite svoj Opel bez problema uz pomoć naših stručnjaka

Naša vozila pružaju visoke performanse i vrhunsku kvalitetu. Da bi tako i ostalo, svim vozačima preporučujemo periodične provjere njihovih Opel vozila. Opel servisna provjera iznimno je korisna osobito neposredno prije promjene godišnjeg doba ili duljeg putovanja.

Opel sigurnosna provjera

Povremeni pregled automobila i njegovih dijelova bitnih za sigurnost važna je iz nekoliko razloga. Prije duljih putovanja ili početka zime, radi sigurnosti vozila i putnika, preporučujemo da taj zadatak povjerite Opelovom stručnjaku.

Opel provjera akumulatora

Preporučuje se povremena stručna provjera starijih akumulatora. Posebno preporučujemo ovu provjeru u zimsko doba, jer doista nema ničeg uzbudljivog u stajanju na hladnoći uz rub ceste. Osim toga, preporučuje se obaviti i provjeru antifriza i tekućine za vjetrobran. 

Provjera podvozja

Vezu između automobila i kolnika osiguravaju kotači i podvozje/šasija. Što je površina kolnika lošija, to veći su izgledi za kvar podvozja. Što dulje vozimo po lošim cestama, to hitnije treba pregledati dijelove automobila uz pomoć stručnjaka. 

Opel provjera ulja

Samo je još jedna stvar važnija od goriva: ulje. Ako ne koristite maziva ili ne koristite točno odgovarajuće motorno ulje, ni vi ni vaš automobil nećete biti sigurni. Preporučujemo da provjeru i zamjenu ulja povjerite stručnjaku. 

Opel provjera sustava klimatizacije

Klima-uređaj je praktički osnovna oprema svakog vozila, no trebali biste ga periodično provjeriti, očistiti i zamijeniti filtar za pelud. Provjerite ga kako biste izbjegli vrućine bez klima-uređaja i očistite ga kako ne bi uzrokovao zdravstvene probleme. 

Stručni servisni pregledi

Održavajte svoje Opel vozilo u vrhunskom stanju uz pomoć našeg stručnog servisera.

On najbolje poznaje tehnologiju vašeg vozila i ima najnovije alate za visoko kvalitetan popravak po povoljnoj cijeni. Posjet ovlaštenom servisu barem jednom godišnje podiže preprodajnu vrijednost vozila.

Provjera stanja vozila

Budući da se sastoje od ukupno do 10 000 dijelova, automobili su vrlo komplicirani. Samo 12 minuta traje vizualna provjera cijelog vozila i utvrđivanje njegove sigurnosti i pouzdanosti.

Provjera stanja vozila je besplatna i odmah daje potpuni izvještaj o stanju vašeg Opela.

Mot

MOT, ili test Ministarstva prometa, godišnji je tehnički pregled kojim se ispituju sigurnost i emisije ispušnih plinova vašeg vozila kako bi se osigurala njegova tehnička ispravnost.

Vaš ovlašteni Opel serviser unaprijed će pripremiti vaš Opel za MOT.