ORIGINALNI OPEL DIJELOVI

 

Savršeno odgovarajući uz izvrsnu dostupnost za brzu zamjenu

Dijelovi za održavanje

Prethodna
 • Originalni Opel akumulatori ne zahtijevaju održavanje – nije potrebno dodavati vodu. Omogućuju izvrsno hladno pokretanje i iznimno su pouzdani za učestala kraća putovanja.

  Pametne značajke uključuju „Magic Eye”, ugrađeni indikator statusa napunjenosti, kao i posebnu konstrukciju poklopca za sprečavanje prolijevanja kiseline.

  Akumulator ima Ca/Ca rešetke od legure s plemenitim metalima za bolji prihvat naboja, odnosno učinkovitost punjenja i pražnjenja i veću otpornost na koroziju. Optimizirana geometrija rešetki također omogućuje bolji protok električne energije. Originalni Opel akumulatori imaju produljeno dvogodišnjica jamstvo.

 • Originalne Opel plosnate metlice najnovija su tehnologija brisača vjetrobranskog stakla. Plosnata konstrukcija bez nosača s ugrađenim spojlerima i visokokontaktnim pritiskom osigurava savršenu ugradnju i rad. Smanjuje šum vjetra, poboljšava udobnost pri velikim brzinama i osigurava bolji rad zimi jer nema središnjih ili zglobnih dijelova koji bi se mogli zalediti.

  Izrađene su od potpuno sintetičke gume s glatkim premazom te ispitane i potvrđene za svaki model automobila. Integrirani spojleri i prethodno montirani prilagodnici osiguravaju lako postavljanje. Iz sigurnosnih razloga Opel preporučuje zamjenu metlica brisača najmanje jednom godišnje.

 • Originalni Opel kočni diskovi proizvedeni su kako bi osigurali vrhunski rad kočnica i najkraći zaustavni put. Projektirani su za svaki pojedini model kao originalna oprema i testirani u pogledu savršenog pristajanja i maksimalne trajnosti.

  Naši diskovi uvijek imaju kvalitetnu završnu obradu originalne opreme – glatki su i reflektirajući kako bi se smanjila buka i trošenje pločica. Imaju 100%-tnu zaštitu od korozije. Kočne diskove uvijek treba mijenjati u paru (komplet osovine).

 • Originalne Opel kočne pločice dizajnirane su za svako pojedino vozilo kao originalna oprema i ispunjavaju najviše radne specifikacije, bez ikakvih kompromisa u pogledu kvalitete ili sigurnosti. Korištene zajedno s originalnim Opel kočnim diskovima jamče maksimalnu trajnost.

  Sve komponente odobrio je Opel inženjering, što znači da odgovaraju najnovijim GM specifikacijama i jamče izvrsnu kvalitetu. Kočne pločice uvijek treba mijenjati u paru (komplet osovine).

 • Originalni Opel ugljični kombi-filtri hvataju štetne plinove, fine čestice i neugodne mirise i sprečavaju njihov ulaz u kabinu vozila. Originalni Opel ugljični kombi-filtri naročito su korisni za osobe koje pate od alergija i astme. Zahvaljujući stalnom dovodu svježeg zraka, vožnja je ugodnija i za vozača i za putnike.

  Originalni Opel ugljični kombi-filtri omogućuju sigurniju vožnju jer sprečavaju zamagljivanje stakla i štite sustave klimatizacije i grijanja od prljavštine i posljedičnog trošenja. Opel preporučuje zamjenu filtra za zrak u kabini najmanje jednom godišnje.

Slijedeća
Prethodna
 • AKUMULATORI

 • METLICE BRISAČA

 • KOČNI DISKOVI

 • KOČNE PLOČICE

 • FILTRI ZA ZRAK U KABINI

Slijedeća

Dijelovi za popravak

Prethodna
 • Originalna Opel vjetrobranska stakla prethodno su premazana primerom te jamče savršeno pristajanje.

  Budući da je vjetrobransko staklo važan element sigurnosti automobila, naša originalna vjetrobranska stakla prošla su testove sudara kako bi se osigurala visoka zaštita putnika.

 • Originalni Opel odbojnici kvalitetni su dijelovi proizvedeni kako bi savršeno odgovarali i omogućili zadržavanje originalnog izgleda vašeg vozila.

  Imitacije su proizvod obrnutog inženjeringa pa mogu zahtijevati bušenje dodatnih rupa ili savijanje dijelova kako bi se osigurala pravilna ugradnja. Ugradnjom imitacija može doći do narušavanja linija vozila, a time i do smanjene preprodajne vrijednosti. Originalni Opel odbojnici prošli su testove sudara na vozilima kako bi se osigurala visoka zaštita putnika.

 • Oštećena svjetla ili pregorjele žarulje mogu prouzročiti opasne situacije u vožnji – stoga osigurajte bolju vidljivost za sebe i druge uz originalna Opel prednja svjetla i žarulje.

  Svoje Opel vozilo održavajte dobro osvijetljenim kako bi vam vožnja bila ugodna, opuštena i, što je najvažnije, sigurna. Originalni Opel dijelovi jamče funkcionalnost i savršeno pristajanje.

 • Kada je gladak i učinkovit rad od kritične važnosti, originalne Opel glavčine i ležajevi kotača imaju kvalitetu, pouzdanost i funkcionalnost kakvu tražite – gdje god vozite.

  Opel nudi povoljne popravke uz kompletnu ponudu dijelova koji savršeno odgovaraju. Originalni Opelovi kvalitetni kompleti za popravak dostupni su za ležajeve kotača većine modela.

 • Originalni Opel hladnjaci su pouzdani, lagani, otporni na koroziju i pružaju optimalne karakteristike prijenosa topline. Opel nudi kompletnu ponudu za sve primjene u vozilima. Hladnjak je srce sustava hlađenja svakog vozila. Omogućuje prijenos topline s tekućine za hlađenje motora u vanjski zrak dok čep hladnjaka omogućuje brtvljenje i dovođenje tlaka u sustav hlađenja. Originalni Opel hladnjaci osiguravaju savršeno pristajanje, oblik i funkciju. Originalni Opel dijelovi prošli su testove sudara kako bi se osigurala optimalna sigurnost putnika.

  Ne tražite za svoje vozilo ništa manje od Opel kvalitete!

 • Proizvod visoke kvalitete za savršenu ugradnju i funkcionalnost osigurava pouzdan i izdržljiv rad. Sustav za stabilnost i udobnost vožnje podržava masu vozila, održava kontakt kotača s kolnikom i putnicima omogućuje ugodnu vožnju. Redovito održavanje ovjesa vašeg vozila iznimno je važno za njegovu upravljivost, ponašanje na cesti i reagiranje u opasnim situacijama.

  Preporučujemo obaviti vizualni pregled i podmazivanje podvozja kod svake zamjene ulja, kao i temeljiti godišnji pregled ovjesa radi smanjenog trošenja guma.

Slijedeća
Prethodna
 • VJETROBRANSKO STAKLO

 • ODBOJNICI

 • PREDNJA SVJETLA

 • GLAVČINE I LEŽAJEVI KOTAČA

 • HLADNJACI

 • AMORTIZERI

Slijedeća

Pogonske tekućine

Prethodna
 • Ulje 5W-30 dexos2 je novo, ekološko, visoko učinkovito ulje koje osigurava iznimnu snagu čišćenja, cjelokupnu zaštitu od trošenja motora te dodatno smanjuje potrošnju goriva. Ulje 5W-30 dexos2 omogućuje bolju čistoću i zaštitu motora od mulja i štetnih naslaga zahvaljujući poboljšanim aditivima u deterdžentu / disperzantu.

  Omogućuje dulji vijek motora i održava učinkovitost sustava za smanjenje emisija (DPF i CAT) i kod dizelskih i kod benzinskih automobila zbog niskog udjela sulfatnog pepela, fosfora i sumpora (SAPS). Korištenje ulja 5W-30dexos2 osigurava ekonomičniju potrošnju goriva.

 • Originalna Opel tekućina za kočnice DOT 4+ za hidrauličke sustave kočnica i spojki ima iznimno nisku temperaturnu viskoznost. Razvijena je za upotrebu s najnovijim ABS i ESP sustavima kako bi se osigurao trenutačan odziv kočnica.

  Tekućina za kočnice DOT 4+ ima suho vrelište od najmanje 265°C dok vlažno vrelište iznosi najmanje 175°C. Sadrži učinkovite inhibitore korozije i antioksidanse, ima veliku toplinsku stabilnost i izvrsna svojstva zaštite od korozije. Niska viskoznost čak i na ekstremnim temperaturama jamči potpunu funkcionalnost kočnica za ABS i ESP sustave i omogućuje veću sigurnost.

 • Samo originalna Opel rashladna tekućina dugog vijeka trajanja Dex-Cool osigurava odgovarajuću zaštitu od smrzavanja i pregrijavanja sustava za hlađenje kao i odgovarajuću koncentraciju aditiva/inhibitora za zaštitu od korozije, kavitacije, naslaga i stvaranja pjene.

  Osigurava potpunu, cjelogodišnju kompatibilnost svih komponenata i materijala korištenih u motorima, npr. čelika, aluminija, bakra, mjedi i plastike izloženih rashladnom sredstvu. Ova originalna Opel tekućina intenzivno je testirana, ima dokazanu valjanost i iste specifikacije kao i originalni tvornički označeni proizvod.

 • Originalno Opel sredstvo za pranje stakla je koncentrat za sva godišnja doba namijenjen za sustave za pranje vjetrobranskog stakla sa svojstvima protiv smrzavanja za zaštitu sustava za pranje. Prikladno je za lepezaste mlaznice sustava za pranje te osigurava maksimalnu snagu čišćenja uz minimalnu učestalost pranja.
  Uklanja uobičajenu prljavštinu, ulje, dizelsku čađu, sol, silicij i prašinu zbog kočenja. Istovremeno štiti osjetljive polikarbonatne leće prednjih svjetala, boju, plastične i gumene dijelove. Zahvaljujući svojim visokokvalitetnim specifikacijama proglašeno je najboljim na neovisnom potrošačkom testiranju.

 • Originalne Opel touch-up boje predstavljaju originalne boje vozila i osiguravaju precizno stapanje s osnovnim, metalik ili pearl/mica završnim premazima za samostalni popravak manjih oštećenja i ogrebotina. Trajna, sjajna formula otporna na vremenske utjecaje i gorivo, osigurava odlično prianjanje i omogućuje odličan spoj poboljšane površinske tvrdoće i dobre elastičnosti.

  Proizvodi su prihvatljivi za okoliš. 100% bez teških metala i CFC-a i u potpuno reciklirajućoj ambalaži. Čepovi koji onemogućuju otvaranje djeci i samočisteći ventili za sprejeve osiguravaju čistu i sigurnu upotrebu proizvoda.

Slijedeća
Prethodna
 • ORIGINALNO OPEL MOTORNO ULJE

 • TEKUĆINA ZA KOČNICE

 • RASHLADNA TEKUĆINA

 • OPEL SREDSTVO ZA PRANJE STAKLA

 • SPREJEVI I OLOVKE U BOJI

Slijedeća
Close

It prolongs the life and maintains the efficiency of Emission Reduction Systems (DPF and CAT) in both diesel and gasoline powered automobiles due to low sulphated ash, phosphorous and sulphur (SAPS) content. Using 5W-30dexos2 provides enhanced fuel economy benefits.

Close

Opel offers a cost effective repair with full range coverage, and perfect fit. Opel Original quality repair kits are available for most models’ wheel bearings.

Close

Opel Original Carbon Combi Filters enhance driving security by preventing screen fogging and protecting the air conditioning and heating systems from dirt and subsequent wear. Opel recommends changing the Cabin Air Filter at least once a year.

Close

All components are approved by Opel Engineering, thus adhering to the latest GM specifications and guaranteeing excellent quality. Brake pads should always be replaced in pairs (axle sets).

Close

Keep your Opel vehicle illuminated for comfort, convenience and most importantly safety. Opel Original parts guaranty functionality and fit.

Close

Imitation parts are reverse-engineered so additional holes may be drilled or the parts contorted to make them fit properly. This can cause mismatches in the vehicle's lines and reduce its resale value. Opel Original Bumpers are on-vehicle crash tested to ensure high passenger protection.

Close

The DOT 4+ brake fluid features a dry boiling point of at least 265°C and a wet boiling point of at least 175°C. It contains effective corrosion inhibitors and antioxidants, has great thermal stability and excellent corrosion protection properties. Low viscosity even at extreme temperatures guarantees full brake functions for ABS and ESP systems and provides improved security.

Close

Our discs always have an Original equipment quality finish – smooth and reflective to reduce pad wear and noise. They are 100% protected against corrosion. Brake discs should always be replaced in pairs (axle sets).

Close

The products are environmentally friendly. They are 100% free of heavy metals and CFCs and feature fully recyclable packaging. The childproof caps and self-cleaning valves for the sprays ensure a clean and secure use of the products.

Close

Made of full-synthetic rubber with smooth-glide coating, they are validated for each car model. Integrated spoilers and pre-mounted adapters make them easy to mount. For safety reasons Opel recommends you change the wiper blades at least once a year.

Close

Intelligent features include the “Magic Eye”, an integrated state-of-charge indicator, and the special lid construction that prevents acid spilling.

 

The battery’s Ca/Ca grids are alloyed with precious metals for better charge acceptance and higher corrosion-resistance. The optimized grid geometrics also allow a better flow of electricity. Opel Original Batteries come with an extended three-year warranty.

Close

It ensures full all-year-round material compatibility of all components and materials used in the engines, e.g. steel, aluminum, copper, brass and plastics exposed to coolant. This Opel Original fluid has been intensively tested and validated and has the same specification as the Original factory designated product.

Close

It removes typical dirt, oil, diesel soot, road salt, silicon and dust thrown up by braking. At the same time, it protects sensitive polycarbonate headlamp lenses, paintwork, plastic and rubber parts. Its high quality specification has made it the test winner in independent consumer tests.