Kombiji i gospodarska vozila

OPEL GOSPODARSKA VOZILA, PRERADE I VIŠE.

Logistika, transport, distribucija? Naša ponuda Opel gospodarskih vozila uključuje sve od furgona, preko izvedbi s dvostrukom kabinom, šasija s vozačkom kabinom, tvorničkih prerada pa do specijalnih vozila od pouzdanih dobavljača.

MOVANO.
Opel Movano glavna je zvijezda u svijetu dostavnih vozila. Impresivna ponuda varijanti, težina i visina tereta, stavlja ga na istaknuto prvo mjesto. 
SAZNAJTE VIŠE
VIVARO.
Vivaro nove generacije donosi nov, odvažan izgled, udobnu i praktičnu kabinu, veći teretni prostor i izvanrednu ekonomičnost. Dostupan kao furgon ili s dvostrukom kabinom. 
SAZNAJTE VIŠE
TERETNI COMBO.
Otkrijte Opelov furgon teretni Combo. Prevezite svoj teret velikim, svestranim furgonom, dok putnici uživaju u udobnosti moderne kabine opremljene suvremenim tehnologijama. 
SAZNAJTE VIŠE

OPEL NA ELEKTRIČNI POGON – POKRETAČ POSLOVA SUTRAŠNJICE.

NOVI VIVARO-e

Najučinkovitiji i najsvestraniji kombi u branši, sada u potpuno električnoj izvedbi, omogućuje vožnju bez štetnih emisija, uz opcije baterija za doseg od najviše 330 km te poboljšane značajke poslovnog vozila i fleksibilne opcije nosivosti.

 

1 Potrošnja električne energije za Vivaro-e/Zafiru-e Life (prosječna) iznosi 23,3 – 29,5 kWh/100 km; emisija CO₂ iznosi 0 g/km; doseg (prosječni) od 230 km do 330 km (ovisno o dodatnoj opremi). Podaci o dosegu i potrošnji električne energije su preliminarni i u skladu s ispitnim postupkom WLTP, koji je osnova za homologaciju tipa novih vozila od 1. rujna 2018. EU homologacija tipa i Certifikat o sukladnosti još nisu dostupni. Preliminarne vrijednosti mogu se razlikovati od službenih konačnih podataka homologacije tipa. Podaci se mogu razlikovati ovisno o stvarnim uvjetima korištenja i različitim faktorima kao što su: brzina, toplinska udobnost u vozilu, stil vožnje i vanjska temperatura. Vrijeme punjenja ovisi osobito o snazi punjača u vozilu, kabelu za punjenje te vrsti i snazi korištene stanice za punjenje. Za više informacija obratite se ovlaštenom Opel partneru.*

 
SAZNAJTE VIŠE
NOVA ZAFIRA-e LIFE
Nova Zafira-e Life predstavlja e-voluciju Opelove ponude, sada potpuno električnih, „dnevnih boravaka na kotačima”. Elegantnog i kompaktnog profila, ovaj će vas agilni, premium kombi odvesti kamo god treba, uključujući i skučena mjesta kao što su podzemna parkirališta. 
SAZNAJTE VIŠE

SLJEDEĆI KORACI.