Skip To Content
Mokka Electric testna vožnja od kućnog praga

Opel Mokka Electric

Zatraži i rezerviraj testnu vožnju od kućnog praga!

Opel Mokka Electric sve je samo ne običan automobil. Njene najsuvremenije tehnologije i beskompromisan dizajn čine e-mobilnost zabavnom u svakom pogledu. 

Osim odvažnim i besprijekornim dizajnom, 100% električna Mokka Electric impresionira i performansama. Električni motor snage 100 kW/136 KS jamči moćnu i gotovo nečujnu vožnju. Zahvaljujući bateriji od 50 kWh, Mokka Electric može prijeći do 338 kilometara prema WLTP-u bez zaustavljanja radi punjenja. Bateriju je moguće napuniti do 80% za približno 30 minuta na javnim punionicama s istosmjernom strujom snage 100 kW.

 

Želiš doživjeti iskustvo vožnje nove, potpuno električne Mokke, a nemaš vremena? 

Opel partner će dovesti automobil na željenu adresu, bilo kućnu, poslovnu ili neku treću. Dobit ćeš prezentaciju nove Mokka Electric i testnu vožnju po ruti koja ti odgovara. Bitno je napomenuti da maksimalna udaljenost odabranog partnera od željene lokacije može biti 50 km. 

 

Dogovori testnu vožnju Opel Mokka Electric od kućnog praga u par jednostavnih koraka:

 > klikni obrazac Mokka Electric. Testna vožnja od kućnog praga

 > upiši tražene podatke i pošalji obrazac

 > čekaj kontakt odabranog Opel partnera s kojim dogovaraš vrijeme i lokaciju

 > uživaj u testnoj vožnji

 

Prosječna potrošnja električne energije Opel Mokka Electric iznosi 16,2 – 15,8 kWh/100 km, emisija CO₂ 0 g/km, doseg (prosječno) do 338 km (ovisno o dodatnoj opremi). Podaci o dosegu i potrošnji električne energije u skladu su s ispitnim postupkom WLTP, koji je osnova za homologaciju tipa novih vozila od 1. rujna 2018. Podaci se mogu razlikovati ovisno o stvarnim uvjetima korištenja i različitim faktorima kao što su: brzina, toplinska udobnost u vozilu, stil vožnje i vanjska temperatura. Za više informacija obratite se ovlaštenom Opel partneru.

 

Maksimalna udaljenost između odabranog Opel partnera i lokacije do koje će se isporučiti Mokka Electric za testnu vožnju je 50 km. Više informacija saznaj od odabranog Opel partnera.