NOVA MOKKA

Odvažna, originalna vizija dizajna i tehnologije poprima oblik. Jeste li spremni iskusiti odvažno čist pristup koji će iskustvo vožnje odvesti na potpuno novu razinu? Među prvima pogledajte oznaku automobila koji će promijeniti sve što znate o Opelu. Pratite otkrivanje potpuno nove električne Mokke.

VODEĆA, IZNUTRA I IZVANA.

Opel Mokka je novo lice naše marke na više načina. Filozofija dizajna, istovremeno odvažna i čista, vidljiva je u ikoničnom dizajnu vanjskih dijelova, Vizora, gdje organski integrira rešetku, prednja svjetla i logotip u jedan visokotehnološki modul. Elegancija se nastavlja iznutra. Mokka prva predstavlja Opel Pure Panel. Čist, precizan i sveden na osnove, posve digitalni kokpit omogućuje čisto intuitivno upravljanje s jasno pročišćenim informacijama na velikim zaslonima. Uživajte u vožnji!

ZAVIRITE.

Donosimo jedinstven i ekskluzivan uvid u to kako je novu Opel Mokku doživio Opelov ambasador Jürgen Klopp.

Ovaj videozapis je snimljen prije strogih higijenskih mjera vezanih uz izbijanje pandemije COVID-19 te je moguće da je dio sadržaja napravljen prije uvođenja propisa o fizičkoj udaljenosti.

VELIKO OTKRIVANJE?

Gotovo je stigao trenutak u kojem ćemo pokazati novu Opel Mokku, automobil odvažnog i autentičnog dizajna koji donosi čisti užitak vožnje. Kako se približavamo tom trenutku, znatiželja raste. Pogledajte, započnite svoj put otkrića – pratite nas na društvenim mrežama da biste među prvima vidjeli prve slike i otkrili što se zapravo nalazi ispod ove kamuflaže.