Skip To Content
Opel jamstvo

Opel jamstvo za novo vozilo

Vaše zadovoljstvo je naša svakodnevica

Vozite bezbrižno, uživajte u jamstvu koje uključuje potpuno pokriće i Opelovu pomoć na cesti. U slučaju jamstvenog zahtjeva, kvar ne predstavlja problem za Opel. Ostajemo Vaš partner za sve što se tiče automobila i nakon kupnje.

Garancija na novo vozilo

Za naša vozila vrijedi dvogodišnje jamstvo za novo osnovno vozilo. Ovo se odnosi na sve Opel automobile 24 mjeseca od datuma prve registracije ili isporuke, što god nastupi ranije - bez ograničenja kilometraže. Uz to, putem naših ponuda produljenog jamstva Opel Flexcare, jamstveni rok može se produžiti čak do 5 godina i maksimalno 200 000 km.

 

Tijekom pokrivenog razdoblja i/ili kilometraže, Opelovo jamstvo pokriva popravak i zamjenu dijelova vašeg novog vozila od strane Opelovog zastupnika. Ako putujete u inozemstvo, vaš automobil ostaje pokriven jamstvom u više od 40 europskih zemalja.

Do 12 godina jamstva protiv korozije

Dobivate sigurno dugotrajno jamstvo protiv korozije, od 12 godina za osobna vozila i 5 godina za laka gospodarska vozila.

Uvjeti i odredbe jamstva

Jedini uvjet za jamstvo za vaš automobil je da svoj automobil servisirate i pregledate u skladu s planom održavanja proizvođača i jamstvenim uvjetima, te da napravite odgovarajuće unose u servisnu knjižicu.

 

Jamstvo za automobil ne vrijedi za oštećenja nastala normalnom istrošenošću. Ne vrijedi ni u kojem slučaju ako je kvar nastao uslijed vanjskih mehaničkih ili kemijskih utjecaja, nepravilnog održavanja vozila, izmjena koje nije odobrio Opel, te nepoštivanja propisanih provjera od strane proizvođača.

 

Za pune uvjete jamstva, ispod možete preuzeti naše detaljne uvjete i odredbe: