MEDIJSKA PREZENTACIJA OPEL ADAMA.

23.04.2013.

Novi Opel Adam predstavljen je hrvatskim novinarima u Opatiji, 9. travnja. Okupljeni novinari imali su priliku upoznati se s našim novim modelom i provozati se idiličnim krajolikom sjevernog Jadrana.

 

Predstavljanje u društvu skejtera i grafitera dočaralo je kome je Adam namijenjen, a to su mladi ljudi i mladi u srcu. Oni žele da njihov automobil odražava njihovo stajalište i osobnost, traže dodatno uzbuđenje, stvaraju trendove i ne boje se novih stvari. Važni su im moda i stil.

Opel Adam diči se personalizacijom, izražajnim dizajnom i tehnološkim obilježjima. Možete ga potpuno prilagoditi svojim željama i potrebama. Gotovo je bezbroj mogućnosti prilagodbe vanjskog i unutarnjeg dijela automobila, po čemu se Adam razlikuje od drugih automobila na tržištu.

 

I u hijerarhiji opreme Adam se opet izdavaja od svih automobila, pa tako imamo tri razine raspoloženja ili tri karaktera: 'otkvačen' i pomaknut Jam, elegantni Glam i sportski, dinamičan i muževan Slam. Kod Adama je sve originalno, pa tako i nazivi boja: I’ ll be Black, Papa don’t Peach, Purple Fiction, James Blonde i sl. Čak je i ključ vozila individualiziran - usklađen s bojom karoserije.

 

U video isječku pogledajte što je novinarima imao za reći Željko Sredoja, direktor Opel Hrvatske.

 

Također pogledajte i fotogaleriju i uvjerite se u ljepotu našeg gradskog mališana.