PREDSTAVLJEN JE NOVI OPEL ADAM!

23.04.2013.

U art galeriji Lauba, 11. travnja predstavljen je novi Opel ADAM.

Automobil je namijenjen mladim ljudima i mladima u srcu. Oni žele da njihov automobil odražava njihov stav i osobnost, traže dodatno uzbuđenje, kreiraju trendove i ne boje se novih stvari. Bitni su im moda i stil. Kod hijerarhije opreme ADAM se izdavaja od svih automobila pa tako imamo 3 razine raspoloženja ili 3 karaktera: JAM, GLAM i SLAM. JAM je otkačen i pomaknut. Za ljude kojima je bitan stil i moda. GLAM je namijenjem ljudima profinjenog ukusa, koji traže još više stila i elegancije. SLAM je sportski, dinamičan i muževan. Za ljude koji traže još više dinamike i brzine u životu.

 

I nazivi boja su zbilja originalni kao i sam automobil te ga odlično opisuju: I’’ll be Black, Papa don’t Peach, Purple Fiction, James Blonde i sl. Čak je i ključ vozila individualiziran - usklađen s bojom karoserije. ADAM je jedinstven i po svom ‘’zvjezdanom nebu’’ koje se sastoji od 64 led svjetla za poseban ugođaj.


Predstavljanje novog Opel Adama svojom prisutnošću uveličale su Opelove ambasadorice: poznata hrvatska dizajnerica Aleksandra Dojčinović koja je dizajnirala nekoliko haljina baš za ovu prigodu, glumica Mila Elegović i tv voditeljica Renata Sopek koja je i zaplesala s članovima plesne skupine Atomic Dance Factory. Bio je tu i grafiter Slaven Kosanović Lunar koji je oslikao Adama uz pomoć svjetlosnih efekata. Poseban gost iznenađenja bila je Cascada, novi Opelov kabriolet.

 

Pogledajte fotogaleriju i video isječke kako bi osjetili atmosferu s predstavljanja Adama u Laubi.