Pretraga Opel partnera

Potražite Opel partnera tako da ispunite jedno ili više polja u nastavku:

OPEL SERVIS PLUS.

06.09.2010.

Opel - Opel Servis Plus

Zagreb. Opelov program Servis 4+ mijenja naziv u Opel Servis Plus i od sada nudi povoljno održavanje Opelovih vozila starih tri godine ili više. Vlasnicima Opel Astri te Opel Corsi čiji su automobili stariji od tri godine nude se pristupačne paketne cijene zamjenskih dijelova i servisnih usluga koje su jednake u cijeloj Hrvatskoj.

Redovito održavanje automobila neophodno je za pouzdan rad, životni vijek i sigurnost vozila, a važno je gdje i kako se automobil servisira. Opelova mreža ovlaštenih servisera najbolji je odabir za održavanje Opelovih automobila, jer se djelatnici servisa redovito školuju, ugrađuju isključivo originalne dijelove i posjeduju specijalne alate sukladno Opelovim visokim standardima za servisne partnere.

Opelovi originalni zamjenski dijelovi imaju dvogodišnje jamstvo i time dodatno pružaju korisnicima bezbrižnu vožnju. Osim toga, vozila u čijoj jamstvenoj knjižici stoje potvrde da su redovito servisirana u ovlaštenim servisima održavaju veću vrijednost. Pojednostavljeno, Opel vozilo koje je redovito servisirano kod ovlaštenih servisera u slučaju prodaje postiže višu cijenu.

"U Opelu vjerujemo da naši kupci zaslužuju najbolje, stoga im nudimo vrhunska vozila, ali i njihovo stručno održavanje. Programom Opel Servis Plus proizvode i usluge dodatno prilagođavamo tržišnim uvjetima i činimo ih pristupačnijima ", rekao je Petar Dumičić, Opelov voditelj prodaje zamjenskih dijelova i dodatne opreme za Hrvatsku.

Paketne cijene programa Opel Servis Plus uključuju rad, originalne dijelove i PDV. Ponuda je dostupna kod ovlaštenih Opel partnera koji sudjeluju u programu Opel Servis Plus, a odnosi se na sljedeća vozila s benzinskim motorima: Astra F 1.4 i 1.6, Astra G 1,2, 1.4 i 1.6, Astra H 1.4 i 1.6, Corsa B 1.0, 1.2 i 1.4 te Corsa C 1.0 i 1.2. Vozila s dizelskim motorima koja ulaze u program su: Astra H1.7 i Corsa C1.3.