Izlaganje nove Astre na ljetnoj reviji Aleksandre Dojčinović.

29.06.2016.

Na jednoj od najljepših zagrebačkih terasa, Oleander terasi hotela Esplanade Zagreb lifestyle magazin Storybook predstavio je ekskluzivnu reviju dizajnerice Aleksandre Dojčinović. U čarobnom ambijentu jedna od vodećih domaćih dizajnerica predstavila je svoju cruise kolekciju „Lei Lou by Alex Dojčinović“, u kojoj je uživao odabrani krug poznavatelja mode i poznatih osoba koje prate modne trendove. Uz prpošne i romantične modele idealno se uklopilo ljetno izdanje magazina Storybook koje je u sklopu događanja predstavljeno uzvanicima.

 

Cruise kolekcija Aleksandre Dojčinović i ove je godine oda ljetu i odmoru u svakom smislu i istovremeno je, bez obzira na činjenicu da je mahom riječ o elegantnim haljinama, vrlo chic i vrlo nosiva. Glavni lajtmotiv opet je fina čipka, koja je već postala dizajneričin zaštitni znak, no ovaj put ona nije trodimenzionalna i teška, već prozračna poput paučine, s cvjetnim aplikacijama i točkicama, pri čemu potpunu prozirnost skrivaju bogati slojevi volana, plise, vez, kao i crni i bijeli bodiji nošeni ispod. Boje su nježne, ali ih ne manjka, kao ni cvjetnog uzorka.

Opel je predstavljanje cruise kolekcije svoje ambasadorice, Aleksandre Dojčinović, podržao izlaganjem nove Opel Astre koja se može pohvaliti titulom europskog i hrvatskog automobila godine.

 

Više fotografija pogledajte na Facebook stranici Opel Hrvatska.

 

Foto: Ivana Kaurloto, Matija Habljak, Robert Gašpert