Opel i Storybook party.

16.12.2015.

Odlična atmosfera i blagdansko raspoloženje vladali su sinoć u zagrebačkom baru Maraschino, gdje je održan božićni party u režiji Opela i Storybooka. Bila je to večer koja je slavila uspješnu suradnju Opela i Storybook magazina u godini na izmaku, kao i završetak projekta Vatreni Movano koji su organizirali Opel i Storybook u suradnji s grupom Vatra.

Nakon brojnih pristiglih radova odabran je pobjednički vizual koji sada krasi kombi Opel Movano koji voze dečki iz Vatre. Upravo su se oni pobrinuli za vatrenu atmosferu na partyju pa su svojim nastupom oduševili sve prisutne. Bila je to prilika i da se nazdravi novom zimskom izdanju časopisa Storybook koji krasi atraktivna naslovnica.

Osim kolumnista i urednika Storybooka, Opelovog tima party su uveličale i brojne osobe iz javnog života, prije svega Opelovi brand ambasadori Ivan Dečak i grupa Vatra, dizajnerica Aleksandra Dojčinović, glumica Mila Elegović, voditeljica i fitness trenerica Renata Sopek, te mnogi drugi poput Danijele Trbović, Sandre Perković, Lane Biondić i mnogi drugi.