• Više o Opel Karl

OPEL U POSJETI SOS DJEČJEM SELU LEKENIK.

21.10.2015.

Lekenik, 17. listopad, 2015.- Opel, kao društveno odgovorna kompanija, prepoznao je trud i zalaganje ljudi iz organizacije SOS Dječjeg Sela Hrvatska te odlučio ustupiti na korištenje novi Opel Karl.

 

Mali, gradski limeni ljepotan biti će idealan automobil za SOS mame u njihovoj svakodnevnoj brizi za djecu, a kako ne bi neopaženo prošao gradom pobrinula su se SOS djeca. Naime, Karl je oslikan crtežima dječice koji prikazuju njihovo viđenje SOS mama i Sela. S obzirom na to da je bilo nemoguće odlučiti koji je crtež najljepši, odlučeno je Karla oslikati svim crtežima.

Prilikom primopredaje automobila ključevi novog Opel Karla uručeni su nacionalnoj direktorici SOS Dječjeg sela Hrvatska, Višnji Tuškan-Krupić te je organiziran poseban događaj na kojem su Opelovi brand ambasadori održali kreativne radionice u predblagdanskom raspoloženju. Poznata glumica i pjevačica. Mila Elegović, otkrila je male tajne velikim majstorima glume kazališne skupine SOS Sela. Kreativnu radionicu izrade božićnih ukrasa vodila je najpoznatija hrvatska modna dizajnerica Aleksandra Dojčinović, a poznata TV voditeljica i promotorica zdravijeg načina života, Renata Sopek, odradila je jutarnje razgibavanje i djeci dala savjete o zdravijoj prehrani.

'Zahvaljujući dragim partnerima iz Opel Hrvatska od danas je naše Selo bogatije za još jednog limenog ljepotana – novog Opel Karla. Da bi osim sigurnosti, praktičnosti i komocije koje Karl pruža djelatnicima SOS Dječjeg sela, ovaj auto bio i originalan, pobrinula su se naša djeca koja su ga oslikala svojim viđenjem SOS mame. Od srca zahvaljujemo čelnim ljudima Opela i njihovim ambasadorima koji su našoj djeci i SOS mamama priuštili dan iz snova', rekao je direktor SOS Dječjeg sela Lekenik, Mario Čović.

Dok je osmijeh na licu odraslih izmamio plavi Karl, dječica su se najviše razveselila darovanim Opel mini modelima za njihovu igraonicu. Bojanje kose prirodnim bojama, koje je organizirao partner projekta Fabula De Forma, izazvao je posebno oduševljenje članova foto sekcije koji su šarene frizure i osmjehe zabilježili s dva fotoaparata, darovana od strane Opelove partnerske agencije Pro Media Group iz Zagreba.

Prethodna
 • U galeriji fotografija pogledajte kako su se djeca odlično zabavila:
  Fabula De Forma radionica
  Fitness radionica Renate Sopek
  Radionica Aleksandra Dojčinović
  Radionica Mila Elegović
  Fotografska radionica
Slijedeća

Opel KARL