DIVA I OPEL SA STILOM!

17.07.2015.

Uspješan modni prilog Večernjeg Lista postao je mjesečnik te se tako Diva u nešto manje od dvije godine pokazala kao vrlo zanimljiv projekt na domaćem modnom nebu, koji je brzo prirastao srcu jednako publici koliko i modnim insajderima. Proslava izdanja prvog broja mjesečnog izdanja Dive, onog za srpanj, održana je u ambijentu sanjivog Velveta u Dežmanovoj ulici u centru Zagreba, a rad redakcije Dive podržao je Opel.

Uz dobro vino i koktele te sljedove ukusne hrane podružili su se Opelove ambasadorice Mila Elegović, Renata Sopek i Aleksandra Dojčinović te Nataša Janjić, Ivan Dečak, Ivana Marić, Mirjana Mikulec, Ino Zeljak, Sanja Agić, Saša Joković, Ivan Alduk, Kristina Burja, Robert Sever, Franjo Matković, Marko Grubišić, Vinko Filipić, Tihana Harapin Zalepugin, kao i njezina manekenka i lice s naslovnice prvog izdanja mjesečnika Diva, prelijepa Ivona Bevanda...

Ovom prilikom proslavljena je i uspješna suradnja Dive i Opela, koji je također član Diva tima, točnije naša nova Opel Corsa. Opel je uz Divu dao priliku modnim pripravnicama da rade s vrhunskim stručnjacima na području modne industrije u Hrvatskoj i svojevrsnu odskočnu dasku za daljnji rad. U ugodnom ambijentu Velveta predstavljene su pobjednice natječaja 'Magazin Diva i nova Opel Corsa traže modne talente!': Matea Hraste, Dalija Đurić i Korana Marović. Tri mlade dame imale su priliku učiti o poslu modnog dizajnera, novinara i stilista uz Aleksandru Dojčinović, Tonkicu Zlački i Davora Jelušića kao mentore. Upravo je nova mjesečna Diva i svojevrsna kruna zajedničke i vrlo uspješne suradnje u kojoj su pripravnice pokazale kako se itekako dobro snalaze u zahtjevnim zadacima koji su stavljeni pred njih.

 

Više fotografija s ovog događanja pogledajte na Facebook stranici Opel Hrvatska.