MEDIJSKA PREZENTACIJA OPEL CASCADE.

23.04.2013.

U Opatiji je 9. travnja, osim Adama, novinarima predstavljena i nova Opel Cascada. Ovaj sportski kabriolet elegantan je četverosjed izdužene siluete s profinjenim i visokokvalitetnim mekim krovom. U samo 17 sekundi sklapa se u prtljažnik, a za ponovno zatvaranje dovoljno je 19 sekundi pri brzinama do 50 km/h. Zato, ako kiša iznenadi vas, iznenadite i vi nju.

 

Cascada se nalazi pri samom vrhu Opelove ponude, i osim njene veličine (duga je gotovo 4,7 metara), karakterizira je i privlačnost te vrhunske tehnologije i značajke koje nudi. A nudi pravo iskustvo vožnje zahvaljujući superčvrstoj karoseriji, naprednom prednjem ovjesu HiPerStrut i prilagodljivom mehatroničkom sustavu podvozja FlexRide. Vrhunska oprema kao što su automatski predzatezači sigurnosnih pojaseva, ekskluzivne presvlake od kože Napa te ventilirana ergonomska sjedala kao i cijeli niz sigurnosnih sustava povećavaju udobnost unutrašnjosti i sigurnost radi istinskog užitka u vožnji.

 

Tijekom vožnje po Opatiji i okolici kiša nas nije iznenadila. U fotogaleriji pogledajte savršen spoj Jadranskog mora, sunca i Opel Cascade.