Opel pobijedio na 3. Storybook Speed Dayu powered by Opel Crossland X

27.09.2017.

Opel je već treći put odnio pobjedu na Storybook Speed Dayu powered by Opel CROSSLAND X i oduševio brojne ljubitelje kartinga koji su ih bodrili.


26. rujna je na Zagrebačkom velesajmu vladala uzavrela atmosfera nabijena emocijama, željom za pobjedom i pozitivnom energijom jer je vodeći lifestyle časopis Storybook ponovno izazvao Opel na dvoboj, na stazi Karting Arene Zagreb kako bi pokušao pobijediti te s trona skinuti Opelov tim. Na oduševljenje brojnih posjetitelja koji su prisustvovali događanju kako bi podržali svoje timove, vozači kartinga Antonija Stupar Jurkin, Marko Tolja, Jelena Glišić, Ivan Dečak, Ante Vrban, Lana Klingor Mihić, Lea Mijatović, Davor Grgin, Neven Novak te ostatak oba tima odmjerili su vozačke sposobnosti na trećem Storybook Speed Dayu powered by Opel Crossland X. Utrka je i ovaj put bila neizvjesna do samog kraja, što dokazuje da natjecatelji nisu željeli ništa prepustiti slučaju. Ženske članice Opelova i Storybookova tima probile su led i nastupile prve te dokazale da se odlično snalaze na karting stazi.

 

Neizvjesnosti i uzbuđenja nije nedostajalo, a najbrža je uvjerljivo bila Marina Premrou koja je vozila za Opel. Nakon dama u bolide su sjeli i muški članovi oba tima te pokazali odlične vozačke sposobnosti. Vožnja je bila napeta do samog kraja, a uvjerljivi pobjednik muške utrke bio je član Storybookova tima, poznati arhitekt i Storybookov kolumnist Ante Vrban, koji je vožnjom oduševio sve prisutne. Atmosferu su dodatno zagrijala i dva voditelja Nenad Pavlica i Miroslav Zrnčević koji su natjecateljima otkrili pravila karting utrke te ih bodrili i poticali na pobjedu kako bi što vjernije utjelovili pravi sportski duh i prenijeli sve čari utrke. Nakon uistinu napete vožnje ukupni pobjednik treći je put Opelov tim, i to zahvaljujući ženskim članicama, dok je Storybookov tim pobjedu podnio sportski te im od srca čestitao.


Nakon glavne utrke uzvanici i natjecatelji uživali su u karting vožnji i odličnom partyju, a u fokusu događanja bio je Opel CROSSLAND X koji je svojim cool izgledom te izvanrednim inovacijama impresionirao ljubitelje automobila i brzine.

 

Više fotografija s ovog događanja pogledajte na Opel Hrvatska Facebook stranici.