Skip To Content

Combo Electric testna vožnja od kućnog praga

1. TVOJ COMBO ELECTRIC

2. UNESI SVOJE KONTAKT PODATKE
3. IZABERI SVOG OPEL PARTNERA
         
       
4. POŠALJI SVOJ ZAHTJEV

Tvoje osobne podatke obrađivat će tvrtka AW OPL Distribution Kft  (Szabadság út 117, 2040 Budaörs, Mađarska) sa svojom tvrtkom-kćeri AW CRO Distribution d.o.o (Damira Tomljanovića - Gavrana 15, 10020 Zagreb, Hrvatska) i Opel Automobile GmbH (Bahnhofsplatz, 65423 Rüsselsheim am Main, Njemačka) kao voditelji obrade kao što je opisano u Izjavi o zaštiti privatnosti, gdje također možeš saznati više o svojim pravima koja se tiču zaštite privatnosti i naše podatke za kontakt.

Ostanimo u kontaktu!

Želim primati daljnje informacije o vašim proizvodima i uslugama putem:

i odabirom barem jednog od ovih kanala pristajem da AW OPL Distribution Kft  (Szabadság út 117, 2040 Budaörs, Mađarska) sa svojom tvrtkom-kćeri AW CRO Distribution d.o.o (Damira Tomljanovića - Gavrana 15, 10020 Zagreb, Hrvatska) i Opel Automobile GmbH (Bahnhofsplatz, 65423 Rüsselsheim am Main, Njemačka) obrađuju moje osobne podatke u svrhe marketinga, identifikacije i prepoznavanja, kao što je opisano u Izjavi o privoli.

Imam pravo u bilo kojem trenutku povući privolu (više detalja potraži ovdje). Povlačenje privole ne utječe na zakonitost obrade koja se temeljila na privoli prije nego što je ona povučena.

Maksimalna udaljenost između odabranog Opel partnera i lokacije do koje će se isporučiti Mokka-e za testnu vožnju je 50 km. Više informacija saznaj od odabranog Opel partnera.

Tvoj upit je uspješno poslan odabranom Opel partneru koji će te uskoro kontaktirati.
Srdačan pozdrav. Opel tim