ZATRAŽITE PONUDU ZA FINANCIRANJE LEASINGOM.

1. Izaberite svoje vozilo

Molimo odaberite vozilo koje Vas zanima:

2. Izaberite svog ovlaštenog partnera

    1. Pretraži po

3. Unesite svoje kontakt podatke

Molimo unesite iduće podatke kako bismo Vas kontaktirali:

Napomena: svakako unesite Vaše ime i prezime, kako bi sustav mogao obraditi upit. Ponuda neće biti vezana uz Vaše ime, već uz naziv tvrtke koji ste naveli.

4. Kratka izjava

i slažem se s povezanom obradom podataka kako je opisano u Izjavi o komunikaciji.

Molimo korigirajte označena polja i pokušajte ponovo.

Close

Izjava o komunikaciji

Vaš prodajni zastupnik, Opel Southeast Europe LLC , Opel Automobile GmbH (Rüsselsheim, Njemačka), General Motors Holdings LLC (Michigan, SAD) i OnStar Europe Ltd. (Luton, Velika Britanija) prikupljaju, obrađuju, prenose i koriste vaše osobne podatke radi marketinga, istraživanja tržišta i praćenja podataka o prodaji.

 

Ako je to potrebno, u te ćemo svrhe otkriti te podatke podružnicama i tvrtkama pridruženim tvrtki General Motors Holdings LLC i njenim maloprodajnim zastupnicima, agentima i dobavljačima u gore navedene svrhe.

 

U te se svrhe vaši podaci mogu prenositi i obrađivati izvan Europskog gospodarskog područja (EEA-a). Poduzet ćemo sve razumski nužne korake da bismo osigurali da se s vašim podacima postupa sigurno i u skladu s primjenljivim zakonima.

 

Da biste saznali više, pročitajte Pravilnik o zaštiti privatnosti i kolačićima.

Close

Izjava o zaštiti privatnosti

Vaš prodajni zastupnik, Opel Southeast Europe LLC , Opel Automobile GmbH (Rüsselsheim, Njemačka), General Motors Holdings LLC (Michigan, SAD), OnStar Europe Ltd. (Luton, Velika Britanija) i ovlašteni ili odabrani dobavljači prikupljaju, obrađuju, prenose i koriste vaše osobne podatke radi obrade vaših zahtjeva ili poruka.

 

Ako je to nužno da bi se odgovorilo na vaš zahtjev ili radi njegove obrade, možda ćemo te podatke otkriti podružnicama i tvrtkama pridruženim tvrtki General Motors Holdings LLC i njenim maloprodajnim zastupnicima, agentima i dobavljačima u gore navedene svrhe za koje se podaci mogu obrađivati ili koristiti.

 

U te svrhe prethodno spomenute strane smiju prenositi i obrađivati vaše osobne podatke izvan Europskog gospodarskog područja (EEA-a). Poduzet ćemo sve razumski nužne korake da bismo osigurali da se s vašim podacima postupa sigurno i u skladu s primjenljivim zakonima.

 

Da biste saznali više, pročitajte Pravilnik o zaštiti privatnosti i kolačićima.