Značajke

UDOBNE I SVESTRANE ZNAČAJKE ZA VAS I VAŠE PUTNIKE.

DIZAJN.

VANJŠTINA
Movano osvaja već na prvi pogled zahvaljujući funkcionalnom i odvažnom dizajnu kojim dostojno predstavlja vašu tvrtku. LED dnevna svjetla u osnovnoj opremi osiguravaju dodatnu vidljivost na cesti. 
UNUTRAŠNJOST
Opel Movano postavlja nove standarde dizajna unutrašnjosti praktičnom, odlično opremljenom kabinom i udobnošću osobnog automobila za sve putnike – i za Combi i za Bus. 
S prednjom suvozačkom klupom s dva sjedala, stražnjim klupama u drugom i trećem redu sa sjedalima za po troje putnika i jednostrukim kliznim vratima s desne strane, deveterosjed Movano Combi pruža udobnost i pristupačna sjedala za sve putnike. Osim toga, pravi vozački kokpit opremljen je iznenađujuće brojnim naprednim značajkama i korisnim pretincima.

UČINKOVITOST VOŽNJE.

MOTORI I PRIJENOSI
Više snage i više momenta uz manju potrošnju goriva – birajte između naprednih dizelskih motora BiTurbo s najviše 180 KS i s momentom od 400 Nm, uz malu potrošnju i niske emisije. 

Motori Movana ističu se svestranom transportnom učinkovitošću. Tehnologija BiTurbo donosi spoj visokog momenta već pri malom broju okretaja i velike snage i izlaznog momenta pri velikom broju okretaja. Na taj način osigurava visoki odziv, uglađeno i pouzdano ubrzanje i poboljšanu učinkovitost.

 

Sustav Start/Stop smanjuje emisije i potrošnju goriva na nulu svaki put kad stanete. Dostupan je i s automatskim prijenosom Easytronic®.

 

Potrošnja goriva u l/100 km: u gradu XX, izvan grada XX, prosječna XX; emisija CO₂ u g/km: prosječna XX. U skladu s uredbom R (EZ) br. 715/2007 (u važećoj verziji).

OPERATIVNI TROŠAK
Konstruiran za dugogodišnji pouzdan rad uz minimum potrebnog održavanja, Movano osigurava nizak ukupni trošak posjedovanja zahvaljujući kombinaciji značajki koje štede novac. 

Niske emisije smanjuju vaše poreze i vaš utjecaj na okoliš. Jednako olakšanje pruža i naše standardno Opelovo jamstvo koje osigurava:

 

 • 24-mjesečno jamstvo bez ograničenja kilometraže
 • Jamstvo od 12 godina protiv prohrđavanja
 • Opel pomoć na cesti za prvih 12 mjeseci u više od 40 zemalja

 

Europska mreža s više od 3000 stručnih servisnih radionica vodi brigu o vama i vašem Movanu. Prema potrebi, vaš Movano može se opremiti originalnim Opel rezervnim dijelovima koji jamče optimalne performanse.

SVESTRANOST.

PROSTOR ZA PRTLJAGU
Ponekad je vaš prioritet prijevoz putnika, ponekad je to teretni prostor. Ali većinu vremena trebate oboje. Zato Movano Combi ima prilagodljiv kapacitet za prijevoz putnika i tereta. 
Odaberite Movano Combi sa 6 ili 9 sjedala i uživajte u savršenom spoju iznimnog kapaciteta za prijevoz putnika i tereta. Opcijska stražnja klupa sa sjedalima može se ukloniti za prilagodbu Combija potrebama pojedinih putnika.
PRILAGODLJIVI UREDSKI STOLIĆ
Pretvorite Movano u mobilni ured zahvaljujući preklopivom srednjem sjedalu koje služi kao podesivi uredski stol. Uključuje i okretnu policu za prijenosno računalo vozača. 
GORNJI PRETINCI
Držite sve na jednom mjestu tijekom vožnje. Jednostavno odložite važne stvari u gornje zatvorene pretince. 
FLEXTRAY PRETINAC ZA RUKAVICE.
Veliki klizni FlexTray pretinac za rukavice ukupne zapremnine do 10,5 litara i čistih, ravnih površina olakšava odlaganje alata nadohvat ruke. 
STOLIĆ NA IZVLAČENJE
Koristite vozačku kabinu kao mali ured – uz stolić na izvlačenje i podložak s držačem čaše koji se mogu ugraditi ispred suvozačkog sjedala. 
PRETINCI U BOČNIM VRATIMA
Odložite sve potrebne stvari u prostrane džepove u vratima. Pretinac u bočnim vratima omogućuje odlaganje 1,5-litrene boce s vodom. 

POVEZIVANJE.

NAVI 50 INTELLILINK PRO
Navi 50 IntelliLink Pro: multimedijski i navigacijski sustav s radijem i kapacitivnim 7˝ dodirnim zaslonom u boji pruža izvrsnu vrijednost za novac. 

Glavne značajke:

 

 • 7˝ dodirni zaslon u boji
 • Android Auto™1 i Apple Car Play™2 za handsfree slanje poruka
 • Glasovno upravljanje za povezane pametne telefone
 • Tipke za upravljanje radijskim uređajem s upravljača vozila
 • Bluetooth® za handsfree telefoniranje i audiostreaming
 • USB i pomoćni ulaz
 • Digitalni radio DAB+3
 • Dinamična navigacija s kartom zapadne ili istočne Europe

 

 

1Android je zaštićeni znak tvrtke Google Inc. Android Auto nije dostupan u svim zemljama i može ovisiti o vašoj inačici operativnog sustava. Posjetite www.android.com

2Apple CarPlay i Apple zaštićeni su znakovi tvrtke Apple Inc., registrirani u SAD-u i drugim zemljama. Apple CarPlay nije dostupan u svim zemljama i može ovisiti o vašoj inačici operativnog sustava. Posjetite www.apple.com

3Uz nadoplatu.

BEŽIČNO PUNJENJE

Jednostavno stavite svoj pametni telefon1  u odjeljak za telefon s integriranim indukcijskim punjačem za bežično punjenje baterije.

1Radi samo s uređajima kompatibilnima s Qi standardom.

 
RADIO 15 USB
Prijemnik s integriranim zaslonom, koji prikazuje i vrijeme, pruža univerzalne mogućnosti povezivanja putem USB-a i sustava Bluetooth®. Izlaz 2 x 15 W. Digitalni radio DAB+ dostupan je uz nadoplatu. 

SIGURNOST.

UPOZORENJE NA BOČNI MRTVI KUT
Upozorenje na bočni mrtvi kut detektira druga vozila pokraj vas te vas upozorava čim vozilo uđe u jedan od vaših mrtvih kuteva. 
POMOĆ KOD BOČNOG VJETRA
Sustav pomoći kod bočnog vjetra automatski detektira udare bočnog vjetra i suzbija njihov utjecaj povećavajući stabilnost. 
SIGURNOST U TRAKU

Sustav upozorenja pri izlasku iz voznog traka1 detektira promjenu traka i u slučaju promjene bez najave upozorava vas vizualnim i zvučnim signalima.

 

1Dostupno samo s Paketom napredne pomoći za sigurnost.

 
POMOĆ PRI PARKIRANJU
Pomoć pri parkiranju zvučnim i vizualnim upozorenjima pomaže spriječiti slučajna oštećenja prilikom parkiranja prema naprijed, natrag ili bočno. 
KAMERA ZA PREGLED STRAGA

Dovoljno je pogledati 7" zaslon navigacijskog sustava1 za sigurno i ugodno parkiranje - kamera za pregled straga pruža odličan pogled na cestu iza vas.

 

1Pregled parkirne kamere prikazuje se na retrovizoru kad navigacijski sustav nije naručen.

 

UDOBNOST.

ELEKTRONIČKA KONTROLA KLIME
Zadržite svježinu zahvaljujući elektroničkoj kontroli klime koja automatski podešava pravu temperaturu i održava odabranu klimu u unutrašnjosti. 
PUTNO RAČUNALO
TFT zaslon od 3,5'' unutar sklopa s instrumentima odlično prikazuje jasno čitljive informacije, npr. kilometražu ili trajanje vožnje kao i upozorenja naprednih sustava pomoći vozaču. 

OPEL+ DODACI.

Zadovoljava vaše individualne potrebe.

Istaknite se pomoću originalnih Opel dodataka i iskoristite svoje vozilo na najbolji način. Dizajnirani i testirani za vaš Opel.

Slike se mogu razlikovati od proizvoda u prodaji.

Premium presvlake sjedala
PRIKAŽI DETALJE
Podne prostirke za sve vremenske uvjete
PRIKAŽI DETALJE
Zaštitna rešetka bočnih prozora
PRIKAŽI DETALJE
Zaštitne zavjesice
PRIKAŽI DETALJE
Pomoć pri parkiranju
PRIKAŽI DETALJE
Kuka za vuču
PRIKAŽI DETALJE

SLJEDEĆI KORACI