SKIP TO CONTENT
Pregled

Opel Movano je snažan, pouzdan i pruža nevjerojatnu udobnost za vozača. Dostupan je u mnogo različitih izvedbi te omogućuje laku prilagodbu za savršenu usklađenost s potrebama vaše tvrtke.

NEMA PREZAHTJEVNOG ZADATKA.

ISTAKNUTO.

Svestranost je zajamčena.

ZADOVOLJAVA VAŠE POSLOVNE POTREBE.

Pouzdan poslovni partner.
S ponudom od četiri bruto mase vozila, četiri duljine vozila, s jednostrukim ili dvostrukim stražnjim kotačima, pogonom na prednje ili stražnje kotače, tri visine krova, tri motora, 6-stupanjskim ručnim ili Easytronic® mjenjačem te mnogo dodatne opreme za povećanje udobnosti, praktičnosti i radne učinkovitosti, furgoni Opel Movano savršeno će se uklopiti u vaše poslovanje.

FLEXTRAY PRETINAC ZA RUKAVICE.

Sve je nadohvat ruke.
Veliki klizni FlexTray pretinac za rukavice ukupne zapremnine do 10,5 litara i čistih, ravnih površina olakšava odlaganje alata nadohvat ruke.

DOKUMENTACIJA GOTOVA.

Povezite svoj ured sa sobom.
Ne morate se vratiti u ured da biste sredili dokumentaciju. Dvije USB i jedna 12-voltna utičnica te mnogo praktičnih rješenja za odlaganje, kao što su gornji zatvoreni pretinci, standardni ili klizni pretinac za rukavice i držači za 1,5-litrene boce s vodom – sve je nadohvat ruke vozača. Movano je vaš ured na kotačima.

STOLIĆ NA IZVLAČENJE.

Svestrane značajke za rad.
Koristite vozačku kabinu kao mali ured – uz stolić na izvlačenje i podložak s držačem čaše koji se mogu rasklopiti ispred suvozačkog sjedala.

UTOVARITE SVE!

Izdašan prostor.

Bočna vrata širine 1270 mm omogućuju bočni utovar europaleta na svim modelima osim modela najmanje duljine. Stražnja vrata pune visine lako se nose s teretom visine do 1820 mm1. Utovarite teret duljine do 4383 mm. Uške i točke učvršćivanja drže vaš teret na mjestu, a standardna robusna metalna pregrada štiti vaš tim.

 

 

1Na varijanti H2.

PONUDE.

OTKRIJTE VARIJANTE MOVANA.

SLJEDEĆI KORACI.