Od
113.622 kn

 

Opel Meriva.

Prigrlite život s Opel Merivom. Izuzetan automobil stvoren baš za vas, fantastično prilagodljiv, opuštajuće udoban i elegantno učinkovit.

Bluetooth® kompatibilnost

Želite koristiti vaš mobilni aparat komforno i sigurno u vašem automobilu? Ovdje možete pronaći više informacija o handsfree telefoniranju, audiostreamingu i više.

Podržani mobilni telefoni

Preuzimanja

OPEL Meriva.

Opel Meriva spaja prostranost i prilagodljivost. To je obiteljski automobil koji praktičnosti dodaje eleganciju.

 

Pogledajte zašto je tako izniman:

• Elegantan, impresivan dizajn

• Raskošna udobnost, vodeća u klasi

• Sveobuhvatne, uvjerljive sigurnosne značajke

• Iznimno učinkovite opcije motora

• Napredne mogućnosti povezivanja

• Univerzalna svakodnevna praktičnost


Enlarge

Ergonomičnost znači udobnost po vašoj mjeri

Ergonomičnost znači da ste važni Vi. Zamislite da više ne morate naprezati leđa zahvaljujući sustavu za lako ulaženje FlexDoors®, visokom položaju sjedala s optimalnim pogledom, ili sustavu sjedala FlexSpace® kao i nisko postavljenom nosaču bicikala FlexFix®. Njemačka komisija AGR (Aktion Gesunder Rücken e.V.) učinila je baš to i zatim izdala svoj cijenjeni certifikat za automobil u cjelini.


Enlarge

Usklađeni s budućnošću

Povezanost je ono što čini razliku između ''misliti i znati''. Opel Meriva omogućuje vam čvrstu vezu sa stvarnošću zahvaljujući najmodernijim sustavima koji obuhvaćaju navigaciju, USB i Bluetooth® vezu kako bi vaš pametni telefon postao sastavnim dijelom vašeg iskustva vožnje.


Enlarge

Istaknite se i budite prepoznati

Atraktivna, ali praktična, mala, ali prostrana, elegantna Opel Meriva prilagođena je modernom načinu života. Lako ulaženje i izlaženje, udobna i prostrana sjedala s odličnim pogledom, te vrhunska prilagodljivost i praktičnost, odlike su iznimnog dizajna u najboljem izdanju.


Enlarge

Slobodno se raskomotite

Zakoračite u dobar osjećaj. Opel Meriva donosi vodeću udobnost u klasi. Privlačni materijali ugodni na dodir, žive boje, iznimne mogućnosti za odlaganje stvari i istinska kvaliteta čak i na osnovnoj razini. Sveobuhvatna udobnost doista je vrhunska, no dodajte još i opcijska ergonomska prednja sjedala s AGR certifikatom i vaša leđa bit će vam zahvalna.


Enlarge

Sigurnija u svakom pogledu

Sa značajkama pasivne sigurnosti, uključujući jedinstveni sustav otpuštanja papučica (PRS), aktivne naslone za glavu sprijeda, dvostruke zatezače prednjih sigurnosnih pojaseva i zračne jastuke za sveobuhvatnu zaštitu, Opel Meriva doista vodi iznimnu brigu o svim putnicima. Aktivni sustavi Maximum koji obuhvaćaju sustav protiv blokiranja kotača (ABS), elektronički program stabilnosti Plus (ESP®Plus) i elektroničku raspodjelu sile kočenja (EBD), bitno smanjuju izglede da ikada saznate koliko su uistinu dobri. Opel Meriva. Sigurnija u svakom pogledu.

 

Maksimalnih 5 zvjezdica organizacije Euro NCAP govori vam koliko je sigurna Opel Meriva. Ono što vam najbolja moguća ocjena za sigurnost ne otkriva su uistinu posebne i jedinstvene značajke, kao što su sigurna zona za djecu kada su vrata otvorena, napredna prilagodljiva prednja svjetla (AFL) i još mnogo toga.


Enlarge

Minijaturni troškovi – maksimalne performanse

Kod Opel Merive smanjenje dimenzija motora ne znači i manju snagu. Bilo da se radi o benzinu, dizelu ili tvornički ugrađenoj LPG instalaciji, Opelova tehnologija iskorištava i zadnji atom snage iz najmanje kapi goriva. Ovisno o modelu, ponuda obuhvaća usklađenost s normom Euro 6, sustav Start/Stop i ecoFLEX, baš kao i ručni ili automatski 6-stupanjski prijenos.


Nova Opel Meriva - Sljedeći koraci
Sljedeći koraci

Više informacija o novoj Opel Merivi