Kombiji i gospodarska vozila

OPEL GOSPODARSKA VOZILA, PRERADE I VIŠE.

Logistika, transport, distribucija? Naša ponuda Opel gospodarskih vozila uključuje sve – od furgona, preko izvedbi s dvostrukom kabinom, šasija s kabinom, tvorničkih prerada pa do specijalnih vozila od pouzdanih dobavljača.

MOVANO.
Opel Movano glavna je zvijezda u svijetu dostavnih vozila. Impresivna ponuda varijanti, težina i visina tereta, stavlja ga na istaknuto prvo mjesto. 
SAZNAJTE VIŠE
VIVARO.
Unaprijedite svoje poslovanje zahvaljujući Opelovom uredu na kotačima. Vivaro ima značajke povezivanja koje su vam potrebne, četiri svestrana stila karoserije, vodeću nosivost u klasi i najbolje od Opelovog dizajna. 
SAZNAJTE VIŠE
TERETNI COMBO.
Nosivost do jedne tone, zapremnina od 5,4 m3 i dvije duljine čine Opel Combo vodećim poslovnim partnerom u klasi. 
SAZNAJTE VIŠE

OPEL NA ELEKTRIČNI POGON – POKRETAČ POSLOVA SUTRAŠNJICE.

NOVI VIVARO-e

Najučinkovitiji i najsvestraniji kombi u branši, sada u potpuno električnoj izvedbi, omogućuje vožnju bez štetnih emisija, uz opcije baterija za doseg od najviše 330 km te poboljšane značajke poslovnog vozila i fleksibilne opcije nosivosti.

 

1 Potrošnja električne energije za Vivaro-e/Zafiru-e Life (prosječna) iznosi 23,3 – 29,5 kWh/100 km; emisija CO₂ iznosi 0 g/km; doseg (prosječni) od 230 km do 330 km (ovisno o dodatnoj opremi). Podaci o dosegu i potrošnji električne energije su preliminarni i u skladu s ispitnim postupkom WLTP, koji je osnova za homologaciju tipa novih vozila od 1. rujna 2018. EU homologacija tipa i Certifikat o sukladnosti još nisu dostupni. Preliminarne vrijednosti mogu se razlikovati od službenih konačnih podataka homologacije tipa. Podaci se mogu razlikovati ovisno o stvarnim uvjetima korištenja i različitim faktorima kao što su: brzina, toplinska udobnost u vozilu, stil vožnje i vanjska temperatura. Vrijeme punjenja ovisi osobito o snazi punjača u vozilu, kabelu za punjenje te vrsti i snazi korištene stanice za punjenje. Za više informacija obratite se ovlaštenom Opel partneru.*

 
SAZNAJTE VIŠE
NOVA ZAFIRA-e LIFE
Nova Zafira-e Life predstavlja e-voluciju Opelove ponude, sada potpuno električnih, „dnevnih boravaka na kotačima”. Elegantnog i kompaktnog profila, ovaj će vas agilni, premium kombi odvesti kamo god treba, uključujući i skučena mjesta kao što su podzemna parkirališta. 
SAZNAJTE VIŠE

SLJEDEĆI KORACI.