Skip To Content
Movano Van L4H3 posebna ponuda

Opel Movano Van u posebnoj ponudi

Movano sadrži svu Opelovu čuvenu kvalitetu i praktičnost konstrukcije koja je sada poboljšana specijaliziranim varijantama, osvježenim profesionalnim dizajnom, unaprijeđenim značajkama pomoći vozaču i većim mogućnostima nosivosti. Sada je više no ikad Opel Movano savršen njemački alat za svaki posao.

Iskoristi odličnu ponudu i za 28.737 EUR + pdv odvezi Opel Movano Van L4H3 2.0 dizel 103 kW/140 KS, zapremnine tovarnog prostora 17 m3 uz 5 godina FlexCare jamstva i brzu isporuku!
Iskazana je cijena za pravne osobe. Ponuda se odnosi na ograničenu količinu vozila i vrijedi za vozila registrirana do 30.04.2024.  Ponuda se ne odnosi na vozila iz narudžbe, već samo na vozila koja su raspoloživa za isporuku sa zalihe.

FlexCare 5 godina jamstva i 5 godina pomoći na cesti: FlexCare uključuje dvogodišnje tvorničko jamstvo (bez ograničenja u kilometraži) i jamstvo za dodatne tri godine ili do 100.000 prijeđenih kilometara (ovisno što prije nastupi). Opelova usluga pomoći na cesti sastoji se od jedne godine tvorničke pomoći na cesti, bez ograničenja u kilometraži i četiri dodatne godine pomoći na cesti ili do 100.000 prijeđenih kilometara, ovisno što nastupi prije.

Prikazano vozilo služi samo kao ilustracija. Podaci su informativni. AW OPL Distribution Kft. i ovlašteni Opel partneri ne snose nikakvu odgovornost.