Prethodna
Slijedeća
Prethodna
Slijedeća

Preuzimanje

OPEL COMBO.

Saznajte sve o našem Combo gospodarskom vozilu.

Dvije duljine, dvije visine, šest motora, MTA dostupan za 1.6 CDTI od 90 KS i nosivost do 1 tone - gospodarska vozila Opel Combo imaju sve. Želite više? Sve je već spremno i čeka.

Dizajniran kako bi se pobrinuo za Vaš teret, ljude i poslovnu imovinu i stoga - Opel Combo čini veliku razliku. Provjerite zašto:

  • Teretni prostor i kapacitet
  • Praktičan, prostran dizajn
  • Udoban, funkcionalan i siguran
  • Nosivost i teretni prostor vodeći u klasi
  • Izvanredna ekonomičnost i vozne karakteristike

Enlarge

5,4 m3 i 1 tona tereta

Kompaktan, prostran i lak za utovar, Opel Combo može prihvatiti teret do 1 tone, a zapremnina od 5,4 m3 stavlja ga na prvo mjesto u klasi. To je dovoljno za rješavanje većine uobičajenih potreba za prijevoz manjeg tereta, a čak daje i rezervu za prilike koje zahtijevaju dodatni prostor ili kapacitet.


Enlarge

Olakšava život

Lak za utovar, jednostavan za konfiguriranje i uistinu svestran, Opel Combo nudi pravi izbor funkcionalnosti, veličina karoserije i opreme.


Enlarge

Svjež i spreman za posao

Opel Combo vodi brigu o svom teretu, ljudima i drugim sudionicima u prometu. To ne smanjuje radno opterećenje, ali je ipak dobro znati.


Enlarge

Sjajna kombinacija

Kapacitet, praktičnost, izdržljivost i funkcionalna elegancija savršeno su objedinjeni u odličnom dizajnu Opel Comba.


Enlarge

Vozite dalje, uštedite više

S malom potrošnjom goriva, dugim servisnim intervalima i jamstvom protiv prohrđavanja, Opel Combo snizuje troškove Vašeg poslovanja.


Enlarge

Dostupne izvedbe

Dobro opremljen čak i u osnovnoj izvedbi, Opel Combo je prilagodljiv baš kao i Vaše poslovne potrebe. Odaberite iz ponude naprednih značajki udobnosti i sustava za informiranje i zabavu, i prilagodite ih točno u skladu s vozilom i Vašim potrebama. Nizak ili visok krov, duga ili kratka karoserija, ostakljena ili neostakljena vrata, te standardna ili povećana nosivost. Sve je tako lako.


Opel Combo - Sljedeći koraci
Sljedeći koraci

Opel Combo Tour
Combo Tour