GRANDLAND X HYBRID4.

Novi plug-in hibrid s pogonom na sve kotače. Otkrijte Grandland X Hybrid4 i njegove značajke. Brzo i lako punjenje, 4 načina vožnje, 300 KS i AWD. Snaga SUV-a. Pamet hibrida. Bez ijednog kompromisa – sve je tu.

PROJEKTIRAN ZA UČINKOVITOST.

Superiornost SUV-a susreće inovativnu tehnologiju plug-in hibrida i odvodi učinkovitost još dalje. Punjenje kao kod potpuno električnog vozila znači da Grandland X Hybrid4 može prijeći razumnu udaljenost isključivo na električni pogon. To znači: smanjenje emisija ispušnih plinova na nulu kada se ne koristi motor sa sagorijevanjem. A za vas: iskustvo štedljive, ali i uzbudljive vožnje.

NAČINI RADA ZA SVA RASPOLOŽENJA.

Volite štedljivu vožnju, ali i sportski osjećaj na cesti? Ostanite potpuno fleksibilni gdje god vozite: Zahvaljujući različitim načinima vožnje i plug-in hibridnoj tehnologiji Grandland X Hybrid4 pruža maksimalnu fleksibilnost. Uživajte u svim prednostima SUV-a u spoju s prednostima električnog automobila. Lako prebacivanje između sljedećih načina rada:

  • 4WD (samo za pogon na sve kotače)
  • Sport
  • Hibrid
  • Električna energija

JEDNOSTAVNO PUNJENJE.

Grandland X Hybrid4 ima vrlo jednostavan postupak punjenja. Baterija se puni baš kao i od električnog vozila na svim AC javnim punionicama ili kod kuće pomoću kabela ili Wallbox zidnog punjača. Zato, ostanite potpuno napunjeni gdje god se nalazite, koristite samo električni motor i smanjite emisije ispušnih plinova na nulu.

OSTAVITE SNAŽAN DOJAM.

Grandland X Hybrid4 jednostavno je plug-in hibridni SUV koji ste čekali. Njegov drzak izgled postaje još drskiji s opcijskim crnim poklopcem motora u kombinaciji s crnim krovom. Posebni 19" dvobojni aluminijski naplatci s dijamantnim sjajem naglašavaju njegov sportski dizajn. Za još više užitka u vožnji opremljen je 8-stupanjskim prijenosom s ručicom mjenjača kao elektroničkim sustavom za upravljanje automatskim prijenosom. Kožom presvučeni upravljač s ravnim donjim dijelom i polugama za mijenjanje brzina pojačava sportski dojam. Uz 8" dodirni zaslon u boji u osnovnoj opremi uključujući navigacijski sustav i specifične Hybrid4 stranice, sve drugo što vam treba dostupno vam je na dohvat prsta.