Značajke

PROSTRAN, UDOBAN I PUN INOVACIJA.

PRILAGODLJIVOST.

PRILAGODLJIVA SJEDALA

Dostupan s pet ili sedam sjedala1, Combo Life je sinonim za prilagodljivost. Trebate više mjesta u prtljažniku? Dva klizna sjedala2 u trećem redu lako se mogu izvaditi.

 

1Uz nadoplatu

2Sjedala u trećem redu dostupna su i za standardnu i za izvedbu s dugim međuosovinskim razmakom. No, klizna sjedala dostupna su samo za izvedbu s dugim međuosovinskim razmakom.

 
PRTLJAŽNI PROSTOR
Prtljažni prostor od najmanje 597 litara 1 , uz mogućnost proširenja na 2126 litara2 , znači da je Combo Life iznimno praktičan – jedini izazov je pronaći dovoljno tereta da ga napunite. 

Trebate još više mjesta? Nadogradite ga na Combo Life XL s dugim međuosovinskim razmakom i najviše 2693 litre2 u prtljažniku.

 

1Combo Life s pet sjedala i standardnim međuosovinskim razmakom ima prtljažnik od lijepih 597 litara bez uklanjanja ijednog sjedala. Izvedba s pet sjedala i dugim međuosovinskim razmakom ima prtljažnik od najmanje 850 litara.

2Do 2693 litre za Combo Life s dugim međuosovinskim razmakom i 2126 litara za standardni Combo Life, natovaren do krova i sa spuštenim naslonima stražnjih sjedala, u skladu s normom ISO 3832.

STRAŽNJA DJELJIVA SJEDALA
Birajte između praktične stražnje klupe djeljive u omjeru 40/60 ili 3 pojedinačna stražnja sjedala1, svako sa standardnim Isofix priključcima za dječja sjedala za siguran i udoban prijevoz vaših najmlađih. 

Trebate utovariti dugačak teret kao što je komad namještaja? Samo preklopite stražnja sjedala u ravninu s podom i preklopite prednje suvozačko sjedalo i utovarite predmete duljine do 2,7 m (ili 3,05 m kod izvedbe s dugim međuosovinskim razmakom). Kakve god bile vaše potrebe, prilagodljiva sjedala omogućuju konfiguraciju koja pojednostavnjuje život.

 

1Uz nadoplatu za odabrane razine opreme.

PRETINCI
S najviše 28 pretinaca ukupne zapremnine od 186 litara , Combo Life ima rješenja za odlaganje baš svega. 
VRATA I VRATAŠCA
Jednostruka ili dvostruka klizna vrata1  omogućuju lako ulaženje i izlaženje. Konfigurirajte stražnji kraj s asimetričnim vratima ili podiznim vratima2  s prozorom na otvaranje3  za brz i lak pristup prtljažniku. 

1Dvostruka klizna vrata dodatna su oprema za Selection, osnovna za Enjoy i Innovation.

2Stražnja podizna vrata dodatna su oprema za Selection, osnovna za Enjoy i Innovation.

3Stražnja podizna vrata s prozorom na otvaranje dodatna su oprema za Selection i Enjoy, osnovna za Innovation.

VARIJANTE
Combo Life dostupan je u dvije duljine – 4,4 m za standardnu izvedbu, ili 4,75 m za Combo Life XL , što znači još više mjesta u unutrašnjosti i prtljažniku

Dodatnih 35 cm duljine znači impresivnih 253 litara više, odnosno ukupno 850¹ litara standardnog prtljažnog prostora za Combo Life XL.

 

1Izmjereni prtljažni prostor za Combo Life XL s 5 sjedala i dugim međuosovinskim razmakom i sa svim sjedalima na mjestu.

DIZAJN.

VANJŠTINA
Pravi Opel po dizajnu, Combo Life izdvaja se kombinacijom elegantnog, sigurnog izgleda, visoke kvalitete i pametnih inovacija. 
UNUTRAŠNJOST
Povišen položaj sjedala, intuitivne kontrole, grijani upravljač1  i mnogo prostora – Combo Life ima pametnu kabinu koja spaja pametno povezivanje s praktičnim značajkama. 

S fokusom na ergonomičnost za vozača, stvorili smo intuitivnu i dobro organiziranu unutrašnjost. Velika središnja konzola¹ domišljato je podijeljena na tri funkcionalna dijela. U gornjem dijelu smješten je sustav za informiranje i zabavu, ispod kojeg su kontrole grijanja i prozračivanja. U donjem dijelu nalazi se praktičan pretinac, idealan za odlaganje napitaka nadohvat ruke.

 

1Uz nadoplatu.

NEBESKI SVOD NAD VAMA

Uživajte u pogledu na nebo uz panoramski krov s gornjim pretincem1 i električnim sjenilom. LED svjetla u prostoru za odlaganje stvaraju opuštajući ambijent u kabini.

 

1Dodatna oprema za Enjoy, osnovna za Innovation.

 
LED DNEVNA SVJETLA

LED dnevna svjetla1 pridonose učinkovitosti i vašoj sigurnosti – kao i onoj drugih vozača – tijekom vožnje po danjem svjetlu.

 

1Dodatna oprema za Enjoy, osnovna za Innovation.

 

INOVACIJE.

KAMERA ZA PREGLED STRAGA

Širokokutna panoramska kamera s pregledom straga1 i prikazom od 180° projicira područje oko automobila na 8" dodirni zaslon. Virtualne upute na zaslonu omogućuju jednostavnu vožnju unatrag.

 

1Uz nadoplatu

 
NAPREDNA POMOĆ PRI PARKIRANJU

Automatska pomoć pri parkiranju1 detektira odgovarajuća parkirališna mjesta, kontrolira upravljač i zvučnim i vizualnim upozorenjima sprečava sudare tijekom parkiranja.

 

1Uz nadoplatu

 
ZNAČAJKE GRIJANJA

Jedinstven u svojem segmentu, Combo Life ima grijana sjedala1 i upravljač1 te donosi dašak luksuza. Vožnje po hladnoj zimi stvar su prošlosti.

 

1Uz nadoplatu

 
HEAD-UP DISPLAY

Uz Head-Up Display1, ključne informacije kao što su brzina, upozorenja na sudar i navigacija prikazuju se na staklu iza upravljača, kako biste pogled držali na cesti.

 

1Uz nadoplatu

 

SIGURNOST.

AUTOMATSKO KOČENJE U SLUČAJU OPASNOSTI
Automatsko kočenje u slučaju nužde s detekcijom pješaka upozorava vozača na mogući sudar s pješakom ili drugim vozilom 1 . Ako vozač ne reagira, automobil automatski koči. 
1 Automatski rad pri brzinama iznad 5 km/h i ispod 85 km/h. Pri brzinama od 0 do 30 km/h metrika usporavanja za smanjenje brzine udara iznosi 0,9 g. Pri brzinama od 30 do 85 km/h sustav smanjuje brzinu za najviše 22 km/h. Nakon tog praga, vozač mora sam kočiti kako bi dodatno smanjio brzinu. Raspon radne brzine sustava AEBPD ovisi o detektiranoj prepreci (mobilna prepreka: od 5 do 85 km/h; fiksna prepreka: od 5 do 80 km/h; pješak: od 5 do 60 km/h). Opelovi sustavi pomoći vozaču namijenjeni su za pružanje pomoći vozaču u okviru ograničenja sustava. Odgovornost za vožnju ostaje na vozaču.
POMOĆ ZA OSTANAK U TRAKU
Pomoć za ostanak u traku upozorava vozača pomoću upozorenja na izlazak iz traka i lagano ispravlja upravljač ako vaš Combo Life počinje neočekivano skretati. 
AUTOMATSKI TEMPOMAT

Automatski tempomat1 održava željenu brzinu od 30 do 160 km/h i koči ili ubrzava kako bi održao fiksni razmak od vozila ispred vas te omogućio sigurnu i opuštenu vožnju.

 

1Uz nadoplatu

 
PREPOZNAVANJE ZNAKOVA OGRANIČENJA BRZINE
Sustav za prepoznavanje znakova ograničenja brzine očitava prometne znakove i prepoznaje promjene u ograničenju brzine te predlaže vozaču da prilagodi brzinu u skladu s ograničenjem. 
SIGURNOST I ZRAČNI JASTUCI
Šest zračnih jastuka uključujući bočne i zračne jastuke za vozača i suvozača vama i vašim putnicima pružaju visoku razinu sigurnosti u svakom trenutku. 
UPOZORENJE NA UMOR VOZAČA
Upozorenje na umor vozača1 analizira uobičajeni način vožnje i prepoznaje znakove umora vozača. Sustav nizom upozorenja savjetuje vozaču da reagira. 

POVEZIVANJE.

SUSTAVI ZA INFORMIRANJE I ZABAVU
Napredni sustav Multmedia Navi Pro1 potpuno je kompatibilan s platformama Apple CarplayTM2 i Android AutoTM2 tvrtke Google, omogućujući vam pristup značajkama vašeg pametnog telefona na 8" dodirnom zaslonu
NAVIGACIJA

Multimedia Navi Pro1 s naprednim glasovnim upravljanjem i potpunom navigacijom vodi vas do cilja bez imalo stresa. Samo odaberite odredište i satelitska navigacija će vam pokazati put.

 

1Uz nadoplatu

 
BEŽIČNO PUNJENJE

Multimedia Navi Pro1 s naprednim glasovnim upravljanjem i potpunom navigacijom vodi vas do cilja bez imalo stresa. Samo odaberite odredište i satelitska navigacija će vam pokazati put.

 

1Uz nadoplatu

 
OPELCONNECT

Ostanite sigurni i povezani na putu zahvaljujući pametnoj ponudi usluga:

  • Osjećaj sigurnosti: Osjećajte se sigurni zahvaljujući usluzi hitnog poziva, poziva u slučaju kvara i redovitim informacijama o statusu vozila.

 

 

VOZNA DINAMIKA.

MOTORI
Svejedno želite li benzinski ili dizelski, postoji pravi Combo Life za vaše potrebe. Birajte između štedljivog 1.5 l turbodizelskog1  s najviše 130 KS ili 1.2 l benzinskog motora2  sa 110 KS. 

1Potrošnja goriva za 1.5-litreni turbodizelski motor u l/100km: u gradu 4,9 - 4,5, izvan grada 4,3 - 3,8, prosječna 4,5 - 4,1; emisija CO₂ u g/km: prosječna 118 – 108.

2Potrošnja goriva za 1.2-litreni benzinski motor u l/100km: u gradu 6,7 – 6,3, izvan grada 5,1 – 5,0, prosječna 5,7 – 5,5; emisija CO₂ u g/km: prosječna 130 – 125.

U skladu s uredbama R (EZ) br. 715/2007, R (EU) br. 2017/1153 i R (EU) br. 2017/1151.

PRIJENOSI

Combo Life može se spariti s glatkim ručnim mjenjačem s pet ili šest stupnjeva prijenosa, ili sofisticiranim automatskim s osam stupnjeva1 – izbor je vaš.

 

1Automatski mjenjač s osam stupnjeva u kombinaciji s 1.2-litrenim benzinskim motorom od 130 KS bit će u ponudi od drugog tromjesečja 2019.

 
INTELLIGRIP

Pametni sustav IntelliGrip1 prilagođava se lošim uvjetima podloge kao što je vožnja po blatu, pijesku ili snijegu, a dostupan je s pet zasebnih načina vožnje.

 

1Uz nadoplatu

 

ZANIMLJIVE ČINJENICE.

OPEL+ DODATNA OPREMA.

Zadovoljava vaše individualne potrebe.

Istaknite svoju osobnost pomoću originalne Opel+ dodatne opreme i iskoristite svoj Combo Life na najbolji način. Dizajnirana i testirana za vaš Opel.

 

Slika se može razlikovati od proizvoda u prodaji.

Opel krovna kutija
PRIKAŽI DETALJE
Stol FlexConnect
PRIKAŽI DETALJE
Mreža za prtljagu
PRIKAŽI DETALJE
FlexConnect
PRIKAŽI DETALJE
Dječje sjedalo
PRIKAŽI DETALJE
Krovni nosač
PRIKAŽI DETALJE

ŠTO JE SLJEDEĆE?