Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


SEDAM SJEDALA. JOŠ VIŠE OPCIJA.

Dostupan s pet ili sedam sjedala1, Combo Life je sinonim za prilagodljivost. Trebate više mjesta u prtljažniku? Dva klizna sjedala2 u trećem redu lako se mogu izvaditi.

 

1Uz nadoplatu

2Sjedala u trećem redu dostupna su i za standardnu i za izvedbu s dugim međuosovinskim razmakom. No, klizna sjedala dostupna su samo za izvedbu s dugim međuosovinskim razmakom.

PROČITAJTE VIŠE PRIKAŽI MANJE

MAKSIMALNO ISKORISTITE SAV PROSTOR.

Prtljažni prostor od najmanje 597 litara1, uz mogućnost proširenja na 2126 litara2, znači da je Combo Life iznimno praktičan – jedini izazov je pronaći dovoljno tereta da ga napunite.

 

Trebate još više mjesta? Nadogradite ga na Combo Life XL s dugim međuosovinskim razmakom i najviše 2693 litre2 u prtljažniku.

 

1Combo Life s pet sjedala i standardnim međuosovinskim razmakom ima prtljažnik od lijepih 597 litara bez uklanjanja ijednog sjedala. Izvedba s pet sjedala i dugim međuosovinskim razmakom ima prtljažnik od najmanje 850 litara.

2Do 2693 litre za Combo Life s dugim međuosovinskim razmakom i 2126 litara za standardni Combo Life, natovaren do krova i sa spuštenim naslonima stražnjih sjedala, u skladu s normom ISO 3832.

PROČITAJTE VIŠE PRIKAŽI MANJE

SMJESTITE CIJELU OBITELJ.

Birajte između praktične stražnje klupe djeljive u omjeru 40/60 ili 3 pojedinačna stražnja sjedala1, svako sa standardnim Isofix priključcima za dječja sjedala za siguran i udoban prijevoz vaših najmlađih.

 

Trebate utovariti dugačak teret kao što je komad namještaja? Samo preklopite stražnja sjedala u ravninu s podom pomoću FlexFold naredbe2 i preklopite prednje suvozačko sjedalo i utovarite predmete duljine do 2,7 m (ili 3,05 m kod izvedbe s dugim međuosovinskim razmakom). Kakve god bile vaše potrebe, prilagodljiva sjedala omogućuju konfiguraciju koja pojednostavnjuje život.

 

1Dodatna oprema za Enjoy, osnovna za Innovation.

2U ponudi od drugog tromjesečja 2019.

PROČITAJTE VIŠE PRIKAŽI MANJE

RAZMIŠLJAJTE U OKVIRIMA.

S najviše 28 pretinaca ukupne zapremnine od 186 litara, Combo Life ima rješenja za odlaganje baš svega.

PRILAGODLJIV PRISTUP BEZ PREMCA.

Jednostruka ili dvostruka klizna vrata1 omogućuju lako ulaženje i izlaženje. Konfigurirajte stražnji kraj s asimetričnim vratima ili podiznim vratima2 s prozorom na otvaranje3 za brz i lak pristup prtljažniku.

 

1Dvostruka klizna vrata dodatna su oprema za Selection, osnovna za Enjoy i Innovation.

2Stražnja podizna vrata dodatna su oprema za Selection, osnovna za Enjoy i Innovation.

3Stražnja podizna vrata s prozorom na otvaranje dodatna su oprema za Selection i Enjoy, osnovna za Innovation.

PROČITAJTE VIŠE PRIKAŽI MANJE

POMAKNITE GRANICE.

Combo Life dostupan je u dvije duljine – 4,4 m za standardnu izvedbu, ili 4,75 m za Combo Life XL, što znači još više mjesta u unutrašnjosti i prtljažniku.

 

Dodatnih 35 cm duljine znači impresivnih 253 litara više, odnosno ukupno 8501 litara standardnog prtljažnog prostora za Combo Life XL.

 

1Izmjereni prtljažni prostor za Combo Life XL s 5 sjedala i dugim međuosovinskim razmakom i sa svim sjedalima na mjestu.

PROČITAJTE VIŠE PRIKAŽI MANJE