Skip To Content
Značajke

Ovo je Mokka Electric

Čisti užitak vožnje

Dizajn

Stav i sklad
Nova Mokka Electric i njezin revolucionarni dizajn predvode put u budućnost Opela. Svaka linija i oblina, od jasne siluete crossovera do snažnog grafičkog identiteta, odražava samopouzdanje. Mokka Electric ostavlja nepogrešivo odvažni dojam vozila koje se izdvaja iz mase svojom samouvjerenošću i individualnim stilom. 
Usudite se biti drukčiji
Otkrijte prostor transformiran novim smjerom u njemačkom dizajnu. Unutrašnjost je u potpunosti digitalno pročišćena za potpuno novu razinu iskustva vožnje – dodatno poboljšanog jedinstvenim kombinacijama presvlaka, ukrasnih elemenata i stropnih obloga u skladu s vašim stilom. 
Odvažna iz svakog kuta
S koje god strane je promatrate, pogled na Mokku Electric otkriva smiona dizajnerska rješenja i progresivne istaknute detalje. Od pogonskog agregata pa sve do skulpturiranih potpuno LED stražnjih svjetala koja savršeno odražavaju prepoznatljivi vizir, uvijek ćete otkriti još nešto. 
Izvanrednost kao standard
Mokku Electric možete dobiti s prepoznatljivim elegantnim naplatcima od 16", 17" ili 18". Uz savršenu dodatnu opremu spremni ste vidjeti i biti viđeni, a s ovim naplatcima Mokka Electric izgleda jednako profinjeno kao što i vozi. 
Osobni stil
Istaknite se u masi zahvaljujući jedinstvenim elementima dizajna. Mokka Electric već izgleda kao nijedan drugi automobil na cesti, a za dodatnu personalizaciju odaberite opcije krova i poklopca motora. 
Nova ikona
Vizir je Opelova nova prepoznatljiva značajka. Elegantno integrira brojne uređaje prednjeg dijela, senzore i funkcije u jedan progresivni modul koji je u prvom planu dizajna Opel vozila, i u doslovnom i u emocionalnom smislu. 

Sigurnost i inovacije

Prednja svjetla matrix LED
Prilagodljiva, nezasljepljujuća svjetla Intelli-Lux LED® Matrix osiguravaju odličnu vidljivost u svim uvjetima za udobnu vožnju te jasnu osvijetljenost zahvaljujući snažnim dugim svjetlima bez zasljepljivanja drugih vozača. 
Automatski tempomat
Automatski tempomat1, 2 znači da ne morate birati između sigurnosti i uživanja u udobnoj i opuštenoj vožnji. Omogućuje automatsko ubrzavanje i kočenje te u svakom trenutku pomaže održati stalni razmak od vozila ispred vas. 

1Uz nadoplatu. Aktivacija moguća pri brzinama od 30 km/h do 180 km/h.

2Opelovi sustavi pomoći vozaču namijenjeni su za pružanje pomoći vozaču u okviru ograničenja sustava. Odgovornost za vožnju ostaje na vozaču.

Automatsko kočenje u slučaju opasnosti
Kao dio potpunog kompleta značajki za pomoć vozaču, uključujući pomoć za ostanak u traku i upozorenje na izlazak iz traka, sustav automatskog kočenja u slučaju opasnosti vaše Mokke Electric nadzire promet vozila i pješaka ispred vas te vam pomaže izbjeći ili znatno smanjiti štetu zbog sudara. Pri brzinama od 30 km/h i manje, pri kojima se događa većina sudara, automatsko kočenje u slučaju opasnosti Mokke Electric čak će u potpunosti zaustaviti vozilo. Pri većim brzinama sustav usporava vozilo za najviše 50 km/h te značajno smanjuje snagu udara pri sudaru. 
Digitalni sklop instrumenata
Sofisticiranost i jednostavnost Mokke Electric kristalno je jasna na primjeru Opelove čiste ploče s instrumentima Pure Panel. Čist i jednostavan, prilagodljiv 12“ sklop instrumenata za vozača pruža vam sve potrebne informacije bez ometanja koncentracije. Uklanjanjem svih vizualnih elemenata koji odvlače pažnju kokpit je sveden na besprijekorno digitalno upravljanje. 
180° panoramska kamera za pregled straga
Panoramska kamera pruža vam uvećan stražnji prikaz od 180°, koji otkriva objekte u vašoj blizini te vam omogućuje preglednost nadolazećeg prometa sa strane vozila – osobito korisno pri uključivanju u promet vožnjom unatrag. 
Pomoć pri parkiranju

Savršeno parkiranje doista izgleda lako. Napredna pomoć pri parkiranju1 upravlja upravljačem Mokke Electric te vas parkira dok vi samo pritišćete kočnicu ili gas. Sustav pomaže pronaći odgovarajuće mjesto govoreći vam je li dovoljno veliko te poslije upravlja vozilom pri ponovnom uključivanju u promet.

 

 
1 Opelovi sustavi pomoći vozaču namijenjeni su za pružanje pomoći vozaču u okviru ograničenja sustava. Odgovornost za vožnju ostaje na vozaču.

Premium udobnost

Napredna udobnost
Mokka Electric svako putovanje čini još zanimljivijim, a zahvaljujući sjedalima oblikovanim za maksimalnu potporu te vozačkom sjedalu s funkcijom masaže – i mnogo opuštenijim. Putujte udobno, doputujte sa stilom. 
Značajke grijanja
Za hladnih dana, malo što pruža više luksuza od toplog sjedala. Prednja sjedala Mokke Electric imaju postavke za tri razine udobnosti, dok vozač uživa u električno grijanom upravljaču. 
Svestranost
Prostrana kabina Mokke Electric i genijalne značajke znače da ste spremni kamo god vas put odvede, bilo s velikim teretom ili s čitavom obitelji plus prtljaga. Stražnja sjedala mogu se preklopiti u omjeru 40:60 za bitno veći teretni prostor i prilagodljive opcije za prijevoz dugih predmeta. 

Povezivanje

Navigacija
Opelov najnoviji dodirni zaslon Navi vodi vas na mogući put, uz ažuriranja prometnih informacija u stvarnom vremenu te pruža informacije o najbližim punionicama i trenutačno slobodnim mjestima za punjenje na svim lokacijama. Birajte između sustava Multimedia Navi Pro s 10" zaslonom1 i uslugama navigacije uživo2 te sustava Multimedia Navi sa 7" zaslonom1

1 Uz nadoplatu.

2 Usluge navigacije uživo uključuju online promet, cijene goriva, informacije o parkiralištima, online POI pretragu, online POI pretragu punionica, upozorenja o vremenskim uvjetima i sigurnosti na cestama: uvođenje planirano za 2021.

Sustavi za informiranje i zabavu
Mokka Electric je pravo mjesto, zahvaljujući potpunoj kompatibilnosti sa sustavima Apple CarPlayTM1 i Android AutoTM2, 3, Bluetooth® streamingu4, USB priključcima te audiosustavu u šest točaka za bogat zvuk u pokretu. 

1 Apple CarPlay™ i Apple Siri™ registrirani su zaštićeni znakovi tvrtke Apple Inc., registrirani u SAD-u i drugim zemljama.

2 Android Auto™ je registrirani zaštićeni znak tvrtke Google Inc.

3 Kompatibilnost i određene funkcije mogu se razlikovati od navedenog ovisno o vrsti uređaja i inačici operativnog sustava. Kompatibilnost svojeg uređaja provjerite na www.apple.com ili www.android.com ili kod ovlaštenog Opel partnera.

4 Bluetooth® je registrirani zaštićeni znak tvrtke Bluetooth SIG Inc.

Bežično punjenje
Kako bi Mokka Electric u svakom trenutku bila vaša prostrana i neometana oaza digitalne pročišćenosti, svoje uređaje možete puniti pomoću ugrađenog bežičnog punjača1. Ugrađeni sustav detekcije brzog kretanja sprečava oštećenje od preopterećenja baterija vaših uređaja tijekom vožnje neravnim površinama. 
1 Uz nadoplatu. Može zahtijevati dodatak za pametni telefon. Indukcijsko punjenje samo na pametnim telefonima kompatibilnima sa sustavom PMA ili Qi. Kompatibilnost provjerite kod ovlaštenog Opel partnera.
OpelConnect usluge1
Pametna ponuda usluga s novom razinom sigurnosti i podrške omogućuje vam da ostanete povezani na putu – i kad vozite na električni pogon. 
  • Osjećaj sigurnosti: Hitni poziv, poziv u slučaju kvara i informacije o statusu vozila.
  • Praktičnost: Daljinske funkcije za brave na vratima, trubu i svjetla². Naše dodatne usluge za električna vozila: e-daljinska kontrola, planiranje putovanja i propusnica za punjenje – držimo vas u pogonu!

 

¹ Dostupnost usluga OpelConnect razlikuje se ovisno o zemlji i vozilu. Usluge zahtijevaju pretplatu/naknadu i ovise o pokrivenosti i dostupnosti mobilne mreže.

² Uvođenje planirano tijekom 2021.

Što je sljedeće?