SKIP TO CONTENT
Pregled

OPEL MOKKA-E.       NAJBOLJI NJEMAČKI AUTOMOBIL.

ODVAŽNA I POTPUNO ELEKTRIČNA

Mokka-e

ODVAŽNA, ORIGINALNA VIZIJA DIZAJNA I TEHNOLOGIJE POPRIMA OBLIK. JESTE LI SPREMNI ISKUSITI ODVAŽNO ČIST PRISTUP KOJI ĆE ISKUSTVO VOŽNJE ODVESTI NA POTPUNO NOVU RAZINU? OTKRIJTE SADA POTPUNO NOVU ELEKTRIČNU MOKKU-e.

ISTAKNITE SE U MASI S MOKKOM-e.

ODVAŽNI NOVI SMJER. ČISTA ELEKTRIČNA ENERGIJA.

POUZDANI DUGI DOSEG.
Tehnologija baterije nove generacije pruža slobodu duljih putovanja zahvaljujući dosegu od najviše 322 km, prema postupku WLTP, sa samo jednim punjenjem. 
SAZNAJTE KAKO POVEĆATI DOSEG
MANJE ČEKANJA, VIŠE VOŽNJE.

Punite brzo, čisto i praktično kod kuće ili na javnim punionicama. Napunite do 80 % dosega za samo 30 minuta* i u potpunosti iskoristite fleksibilne opcije punjenja Mokke-e za iznimnu pouzdanost i kapacitet na svakom putovanju.

 

*Teoretska vrijednost, izračunata na temelju provizornog WLTP*** dosega od 322 km. Na DC stanici za punjenje (100 kW). Ekvivalentno punjenju prazne baterije. Trajanje punjenja može ovisiti o vrsti i snazi stanice za punjenje, vanjskoj temperaturi i temperaturi baterije.

 
SAZNAJTE VIŠE O MOGUĆNOSTIMA PUNJENJA
SVE PREDNOSTI NULTIH EMISIJA
Zbogom cijenama goriva i punim naknadama za korištenje cesta i porezima na vozila. Pozdrav najnižim operativnim i troškovima održavanja, državnim poticajima za kupnju i opcijama financijskih potpora za kućne punjače. 

VODEĆE ZNAČAJKE U KLASI.

NAPUNITE DO KRAJA

Srce Mokke-e je snažna litij-ionska baterija od 50 kWh. S 216 ćelija s visokom gustoćom energije i naprednim upravljanjem toplinom omogućuje dug životni vijek i velik doseg, povećan poboljšanim regenerativnim kočenjem.

Tijekom vožnje, čim maknete nogu s papučice gasa, sustav regenerativnog kočenja koristi kinetičku energiju kočenja i pretvara je u još veći doseg. Najviša postavka (B-način) omogućuje većinu vaše svakodnevne vožnje bez korištenja tradicionalnih kočnica, smanjujući trošenje i s time povezane troškove održavanja.

 
ELEKTRIZIRAJUĆE PERFORMANSE
Stopostotni električni pogonski agregat ima trenutačni moment od 260 Nm. Lagani, sinkroni električni motori s trajnim magnetom, snage 136 KS, savršeno su izbalansirani i podešeni za lako, sigurno i agilno manevriranje skučenim gradskim ulicama kao i širokim otvorenim cestama. 
SNAŽAN I TIHI TIP
Mokka-e je stvorena kako bi vam pomogla nositi se s izazovima modernog užurbanog svijeta. Čista, prostrana i zvučno izolirana kabina pruža vam mjesto za punjenje vlastitih „baterija”, te vrijeme i prostor za razmišljanje u tišini ili, pak, istinsko uživanje u omiljenoj glazbi. 
VOŽNJA NA VAŠ NAČIN
Mokka-e prilagođava se vašem stilu vožnje zahvaljujući načinima vožnje Sport, Eko i Normal, koji prilagođavaju sve sustave u vozilu kao npr. mapiranje papučica, pomoć za servoupravljač te hlađenje. Sport povećava voznu dinamiku, Eko učinkovitost vožnje, a Normal uravnotežuje oboje. 
NADZOR PODATAKA O VOZILU
Napredni senzori Mokke-e i sustavi nadzora podataka u vozilu (vehicle data monitoring systems) pružaju vam intuitivni, brzi pregled uvjeta vožnje i potrošnje energije kako biste u svakom trenutku bili informirani i zadržali potpunu kontrolu. 

OPEL USLUGE ZA ELEKTRIČNA VOZILA.

Od opcija punjenja do usluga mobilnosti: Opel usluge za električna vozila osiguravaju opuštenu i bezbrižnu električnu mobilnost.
ZNAČAJKE MOKKE-e
Otkrijte sve različite značajke koje nudi Mokka. 
OTKRIJTE VIŠE
OPEL FLEXCARE-e
Pronađite prilagođenu zaštitu za svoje vozilo. 
OTKRIJTE VIŠE

Javite mi sve novosti.

Ako želite saznati više o Mokki-e i drugim modelima te primati obavijesti o našim ponudama, prijavite se na Newsletter. Obavještavat ćemo vas o svim novostima.

PRIJAVITE SE

POSVEĆENI VAMA.

Kao vlasnik Opel električnog ili hibridnog vozila uživajte u potpunoj bezbrižnosti uz naših 9 poslijeprodajnih prednosti. Od pomoći na cesti 24/7 i besplatnih ažuriranja softvera kroz cijeli životni vijek, do 8-godišnjeg jamstva na bateriju, ili do 160 000 km, i srdačnih eksperata koji će odgovoriti na sva vaša pitanja – za sve smo se pobrinuli.

Sveobuhvatni servis u 9 točaka osigurava nedvojbenu i stručnu brigu u svim aspektima posjedovanja vozila.

1. 8-GODIŠNJE JAMSTVO ILI 160 000 KM ZA POGONSKU BATERIJU

 

2. OPEL POMOĆ NA CESTI

Bezbrižna vožnja 24/24 i 7/7.

 

3. OPEL FLEXCARE (preporučeno)

Uključeni su svi servisni radovi, dijelovi i posebne usluge.

 

4. CERTIFICIRANA RJEŠENJA ZA PUNJENJE

Potpuna ponuda zidnih punjača (wallbox).

 

5. RJEŠENJE ZA MOBILNOST

Različita rješenja za mobilnost drže vas u pokretu

 

6. AŽURIRANJA SOFTVERA KROZ CIJELI ŽIVOTNI VIJEK

Uživajte u najboljem iskustvu vožnje u svakom trenutku.

 

7. PONOVNO PUNJENJE DO 80 %

Pri svakom servisnom pregledu.

 

8. PONUDA I REZERVACIJA ONLINE*

Rezervirajte termin i izračunajte poslijeprodajni pogon vozila.

 

9. VAŠE JE VOZILO ČISTO PRI SVAKOM POSJETU*

 

* Ako je dostupno