SKIP TO CONTENT
Insignia Modeli

OPEL INSIGNIA.

Odaberite svoj model Insignije. 

INSIGNIA GRAND SPORT
Nova Opel Insignia predstavlja njemački inženjering u najboljem izdanju: nova Insignia Grand Sport ima poboljšanu učinkovitost, sportski izgled kupea i pionirska svjetla IntelliLux LED® Pixel uz nadoplatu. Odaberite između benzinskih i dizelskih motora s ručnim ili automatskim mjenjačem. Otkrijte njezinu elegantnu, ergonomsku i prostranu unutrašnjost te vrhunska udobna sjedišta s kožnim ergonomskim sjedalima Active.
 
  • Vanjske dimenzije: ukupna duljina 4897 mm, visina bez tereta 1455 mm, širina 2093 mm
 
  • Zapremnina prtljažnog/teretnog prostora: 490-1.450 l
 
PRIKAŽI DETALJE
INSIGNIA SPORTS TOURER
Njemački inženjering u najboljem izdanju, stvoren da olakša stvari – s izdašnim i promjenjivim kapacitetom prtljažnika, nova Insignia Sports Tourer jednako je prostrana kao i svestrana. Dostupna s benzinskim ili dizelskim motorom i ručnim ili automatskim mjenjačem. Uživajte u njezinoj elegantnoj, ergonomskoj i prostranoj unutrašnjosti te vrhunskim udobnim sjedištima s kožnim ergonomskim sjedalima Active.
 
  • Vanjske dimenzije: ukupna duljina 4986 mm, visina bez tereta 1500 mm, širina 2093 mm
 
  • Zapremnina prtljažnog/teretnog prostora: 560-1.665 l
 
PRIKAŽI DETALJE

ŽELITE SAZNATI VIŠE?

UVIJEK DOBRI SAVJETI.

Bilo da se koristi u privatne ili poslovne svrhe, nova Opel Insignia inspirira svojim prvoklasnim dizajnom i tehnologijom. Konfigurirajte je prema svojim željama i potrebama. Ovdje smo da bismo vam pomogli u kupnji, a naši stručnjaci u Opel banci pružit će vam savjete o svim aspektima financiranja, najma ili usluga. Tražite rabljeni automobil, originalnu dodatnu opremu, nove naplatke ili priručnik? Uvijek ćemo vam rado pomoći.